Abrahamin loukkaantuminen ei vakava

Swansea Cityn tappioputki Valioliigassa kasvoi viime lauantaina jo neljän ottelun mittaiseksi, kun joukkue kävi häviämässä Burnleylle lukemin 2-0. Tämän heikon putken tahdittamana Swansea on valunut sarjataulukossa jo toiseksi viimeiseksi, takanaan ainoastaan heräilemisen merkkejä osoittanut Crystal Palace.

Lähes tappiotakin pelottavampi näky Swansean kannattajille sattui 82. minuutilla, kun 20-vuotias Tammy Abraham kannettiin paareilla ulos kentältä. Chelseasta lainalla oleva, kuun alussa Englannin maajoukkueessakin debytoinut hyökkääjä on ollut neljällä maalillaan Swansean paras maalintekijä Valioliigassa ja harvinainen valopilkku muuten toistaiseksi varsin synkässä kaudessa.

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Swansea on selvinnyt säikähdyksellä. Manageri Paul Clement vakuuttaa, että kyseessä ei ollut selkäkramppia kummempi loukkaantuminen ja Abraham saattaa olla mukana jo ensi viikonlopun kotiottelussa Bournemouthia vastaan.

”Tammy ei harjoitellut tänään, mutta odotamme hänen liittyvän takaisin harjoitusvahvuuteen myöhemmin tällä viikolla”, Clement kommentoi Swansea Cityn verkkosivuilla. ”Hänen selkänsä meni kramppiin Burnleya vastaan, mutta en usko että siinä on kyse mistään pahasta loukkaantumisesta. Hän on hieman jäykkänä tällä hetkellä, mutta uskomme että hän on valmis Bournemouthia vastaan.”

Abraham on yhtä ottelua lukuun ottamatta ollut avauskokoonpanossa kaikissa Swansean Valioliiga-otteluissa tällä kaudella. Siinä yhdessäkin hän tuli kentälle heti toisen puoliajan alkuun. Swansea tarvitsee Abrahamia kipeästi, sillä kukaan muu ei ole tällä kaudella onnistunut edes kahdesti maalinteossa. Toinen kesähankinta, Swanseaan palannut entinen maalitykki Wilfried Bony ei ole osunut vielä kertaakaan.