Advertisement

Alan Pardewin mukaan West Bromwichin sarjapaikka pelastuu, jos joukkue saa oikean momentumin

West Bromwichin manageri Alan Pardew sanoo, että joukkueen täytyy löytää oikea momentum, jotta sillä olisi jonkinlaisia mahdollisuuksia säilyttää sarjapaikkansa Valioliigassa.

West Bromwichin tilanne on tukala. Joukkue majailee viimeisenä Valioliigassa vain 20 pisteellä, kun sarjaa on takana jo 27 kierrosta. Matka putoamisviivan yläpuolelle on venynyt jo seitsemään pisteeseen. Kesken kauden seuran peräsimeen tullut Pardew ei ole pystynyt kääntämään kurssia, sillä tuloskunto ei ole juuri kohentunut kauden edetessä. Parhaillaan West Bromwichilla on takana kolmen ottelun tappio- ja neljän ottelun voitoton putki Valioliigassa.

Seuraava kierros on joukkueelle elintärkeä, kun sijalla 17 oleva Huddersfield vierailee The Hawthornsilla. Huddersfield lukeutuu juuri niihin joukkueisiin, joihin West Bromwichin täytyy kiriä piste-eroa umpeen, jos se mielii säilyttää sarjapaikkansa.

”Voimme pelastua, jos saamme oikean momentumin”, Pardew kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Meillä oli hieman momentumia, kun voitimme Liverpoolin heidän kotikentällään 3-2-lukemin. Epäonneksemme kärsimme neljän pelaajan loukkaantumisesta kyseisellä viikolla”, Pardew sanoo.

”Olemme pysyneet vapaina loukkaantumisista ja saamme yrittää voittaa Huddersfieldin ja ottaa momentumin itsellemme seuraavassa muutamassa pelissä. Swansean esimerkki on todistanut, että kolme voittoa muuttaa joukkueen asemaa massiivisesti tässä sarjassa. Se on asia, joka meidän tarvitsee tehdä”, Pardew kertoo.

West Bromwich hävisi lauantaina FA Cupin ottelunsa Southamptonia vastaan 1-2-lukemin, mutta Pardew uskoo, että siitä on saatavissa hyviä asioita mukaan tulevaisuutta varten.

”Kaikki pelissä olleet näkivät, että taistelu ja vaivannäkö olivat kunnossa. Meidän tarvitsee ottaa näitä asioita mukaan seuraavaan peliin”, Pardew toteaa.