Advertisement

Alexis Sanchez katkaisi Twitter-tilillään huhuilta siivet – ”Thierry Henry ei neuvonut minua lähtemään Arsenalista”

Alexis Sanchez on vahvistanut, että Thierry Henry ei neuvonut häntä lähtemään Arsenalista ja siirtymään Manchester Unitediin.

Chilen maajoukkuepelaajan kolme ja puoli vuotta kestänyt Arsenal-ura sai päätöksensä maanantaina, kun hänen sopimuksensa Manchester Unitediin julkaistiin.

Sanchez lähetti viestin Arsenalin kannattajille pian sen jälkeen, kun sopimus Unitedin kanssa oli syntynyt, jossa hän kirjoitti: ”Muistan keskustelun, jonka kävin Henryn kanssa, historiallinen Arsenal-pelaaja, joka vaihtoi joukkuetta samasta syystä ja tänään on minun vuoroni.”

Keskiviikkona Sanchez kirjoitti virallisella Twitter-tilillään, että Arsenal-legenda, joka lähti vuonna 2007 Arsenalista FC Barcelonaan, ei kannattanut hänen päätöstään lähteä.

”Haluan selventää, että Henry ei koskaan sanonut minulle, että lähde joukkueesta, se oli minun henkilökohtainen päätös” Sanchez kirjoitti.

”Hän rakastaa seuraa ja jonain päivänä olisi kiva nähdä hänet Arsenalin valmentaja, koska hän rakastaa seuraa”

Henry käytti sosiaalista mediaa tiistai-iltana vahvistaakseen, ettei hän ollut keskustellut Sanchezin kanssa siitä, että hän siirtyisi Manchester Unitediin.

Henry kirjoitti Twitterissä: ”Tiedän, ettei minun tarvitse selittää tätä suurelle osalle Arsenal-faneista, mutta päivastoin kuin spekuloidaan, en missään vaiheessa ole keskustellut Alexis Sanchezin kanssa lähdöstä Arsenalista.

”Minulla ei ollut aavistustakaan, että hän aikoi allekirjoittaa sopimuksen Manchester Unitedin kanssa, kunnes näin sen uutisissa, kuten muutkin.”