Advertisement

Alexis Sanchezin lähipiiristä paljastus – Manchester Cityn pelaaja viikon sisällä?

Arsenalin laitahyökkääjä Alexis Sanchezin lähipiiristä on vuotanut tieto, että chileläinen voi olla viikon sisällä Manchester Cityn pelaaja.

City suunnitteli aluksi hankkivansa Sanchezin vasta kauden päätyttyä ilmaiseksi, mutta Gabriel Jesusin loukkaantuminen muutti suunnitelmat. Nyt City valmistelee tarjousta Sanchezista jolla chileläinen saataisiin Manchesteriin mahdollisimman pian.

Arsenalin manageri Arsene Wenger sanoi syksyllä useaan otteeseen, ettei joukkueen tähtiduoa Sanchezia ja Mesut Öziliä myytäisi tammikuussa, mutta nyt Wenger olisi tiettävästi valmis myymään Sanchezin saadakseen pelaajasta edes jonkin näköisen siirtokorvauksen.

Sanchezin motivaatio Arsenalissa pelaamiseen vaikuttaa olevan olematon, ja osaa Arsenalin pelaajista tuntuu häiritsevän chileläisen asenne. Sanchezista onkin tullut Arsenalin pukukopissa epäsuosittu pelaaja, ja tämä on suuri syy siihen, miksi Wenger haluaa pelaajan tammikuussa myydä.

Arsenal haluaisi Sanchezista noin 35 miljoonaa puntaa, mutta City toivoo saavansa pelaajan riveihinsä hieman edullisemmin, sillä chileläisen sopimus on tulossa päätökseen.

Pep Guardiola olisikin miellään odottanut siirtoa kesään asti, sillä joukkueen sisäinen henki ja pelaajien tyytyväisyys omiin rooleihinsa joukkueessa oli hyvä. Jesusin loukkaantuminen Crystal Palace -ottelussa pakotti espanjalaismanagerin kuitenkin pyörtämään päätöksensä, sillä brassihyökkääjä on sivussa noin kaksi kuukautta.

Sergio Aguero on kärsinyt vuodesta toiseen pienistä vammoista, eikä Pep halua laskea liikaa hänen varaansa, joten Sanchezin hankkimimen tammikuussa on lähes pakollinen liike Cityn taistellessa tosissaan Mestarien liigan voitosta.

Lähde: Independent