Advertisement

Alvaro Morata sivussa illan ottelusta Huddersfieldiä vastaan

Chelsea kohtaa illalla Huddersfieldin ilman tähtihyökkääjäänsä Alvaro Morataa. Moratan matka Huddersfieldiin jää väliin selkävaivojen sekä väsymyksen takia. Asian Sky Sportsille vahvisti joukkueen manageri Antonio Conte.

”Morata on sivussa. Hän on jonkin verran väsynyt ja lisäksi hänellä on vaivoja selän kanssa”, Conte kertoo ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

”Kun pelataan kolmen päivän välein, on mielestäni mahdotonta pitää fysiikkaharjoituksia. Se on mahdotonta, koska pelaajia pitää valmistaa otteluihin kolmen päivän välein”.

”Meidän täytyy vain kohdata todellisuus ja tehdä parhaamme. Se, että valitan asiasta täällä, ei ole oikea tapa. Meidän täytyy vain tehdä parhaamme”.

Morata joutui olemaan sivussa kaksi ja puoli viikkoa takareisivamman johdosta aiemmin kaudella. Huddersfield on vaikea vastustaja silloin, kun joukkue pääsee pelaamaan kotonaan. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Manchester Unitedin 2-1 tappio John Smith Stadiumilla.

Morata olisi varmasti ollut tarpeellinen pelaaja Chelsealle illalla. Joukkue kärsi viime lauantaina karvaan 1-0 tappion West Hamin vieraana ja se tarvitsee ehdottomasti voiton illan ottelusta.

Conte vahvisti myös David Luizin poissaolon ottelusta. Luiz kärsii polvivammasta, eikä ole vielä toipunut pelikuntoon vammastaan. Danny Drinkwater sen sijaan palannee kokoonpanoon kuumeen jäljiltä.