Advertisement

Antonio Conte uskoo, että Christensenistä voi tulla Terryn tasoinen puolustaja

Chelsean managerilla Antonio Contella on vahva usko nuoreen keskuspuolustajaansa Andreas Christenseniin. Managerin mukaan tanskalaisesta voi tulla aivan seuralegenda John Terryn tasoinen puolustaja. Terryä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista Valioliigan keskuspuolustajista. Terry kasvoi edustusjoukkueeseen seuran junioriakatemian kautta ja voitti urallaan viisi Valioliigan mestaruutta, viisi FA Cupin mestaruutta sekä yhden Mestarien liigan mestaruuden.

Christensen vietti viime kauden lainalla Bundesliigan Borussia Mönchengladbachenissa ja on tällä kaudella noussut italialaismanagerin avainhahmoksi puolustuksen keskustassa. 21 Christensenin pelaamassa ottelussa Chelsea on pitänyt maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa kuluvalla kaudella.

”Tämä on suuri vertaus. Terry kirjoitti seuran historiaa ja voitti täällä paljon”, Conte kertoo Sky Sportsin mukaan.

”Toivon Christensenille samanlaisen uran kuin Terryllä oli. Hänellä on oikeanlaista luonnetta pelata tässä seurassa monen vuoden ajan ja tulla todella tärkeäksi pelaajaksi joukkueelle.”

”Hän on ollut paras yllätys minulle, seuralle, joukkuetovereille sekä kannattajille. Aina kun annan hänelle mahdollisuuden pelata, hän pelaa todella loistavasti. Nämä esitykset ovat vakuuttaneet minut, että hänen on pelattava säännöllisesti.”

Tanskalaisen suuri pelimäärä viime aikoina tarkoittanee sitä, että Conte antaa hänelle lepovuoron illan Carabao-Cupin ottelussa Bournemouthia vastaan. Chelsean kiireinen Valioliigakausi jatkuu joulun aatonaattona huippuvireisen Evertonin vieraana Goodison Parkilla.