Advertisement

Antonio janoaa revanssia Spursista

Monille Valioliigan joukkueille ei tällä viikolla juuri lepoa suoda, kun arkena pelataan Englannin liigacupin neljännen kierroksen otteluita. Yksi kiinnostava kohtaaminen pelataan keskiviikkona Lontoon paikallisvastustajien, Tottenhamin ja West Hamin välillä.

Tottenham voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen, joka pelattiin Valioliigassa kuukausi sitten. Tottenham haki vieraspisteet West Hamin kotikentältä London Stadiumilta maalein 2-3. Huominen liigacupin kamppailu pelataan Tottenhamin väliaikaisella kotikentällä Wembleyllä. West Hamin viime kauden paras maalintekijä Michail Antonio sanoo, että nyt on West Hamin aika tehdä vastapalvelus, voittaa ottelu ja edetä liigacupissa neljännesvälieriin.

”Se on valtava ottelu. Vaikka sitä ei pelattaisi Wembleyllä, se olisi valtava ottelu, koska jokainen ottelu joka pelataan Tottenhamin ja West Hamin välillä on valtava”, Antonio kommentoi West Hamin verkkosivuilla. ”Etenkin kun he voittivat meidät kotikentällämme, meidän täytyy mennä sinne ja voittaa heidät kotonaan. Meidän täytyy rauhoittaa mielemme, mennä sinne ja antaa hyvä suoritus faneillemme.”

Antonion mukaan tilaisuus pelata historiallisella Wembleyllä on aina hieno mahdollisuus, vaikka stadion toimiikin nyt Tottenhamin kotikenttänä. Wembleyllä pelataan historiallisesti muun muassa Englannin maajoukkueen pelejä, cupin finaaleja sekä nousukarsintojen finaaleja.

”Se on Wembley. Vaikka he kuinka pelaavatkin kotipelinsä siellä koko kauden, se on Wembley joten jokainen joukkue on innoissaan päästessään sinne. On paljon pelaajia joilla ei ole mahdollisuutta pelata siellä, jotka saavat nyt sen mahdollisuuden. Kaikki tulevat ja haluavat onnistua siellä koska se on historiallinen kenttä.”

Liigacupia ei usein ole pidetty erityisen suuressa arvossa Valioliigan joukkueiden parissa, mutta nyt West Hamilla on revanssin lisäksi ottelussa toinenkin suuri panos. Tietojen mukaan manageri Slaven Bilicille on annettu vain kaksi ottelua aikaa pelastaa työpaikkansa, joten voittaminen täytyy aloittaa välittömästi.