Advertisement

Arsenal PSG laiturin perässä – pelaajan manageri lyttää siirron

Siirtomarkkinan umpeutuminen lähestyy päivä päivältä, ja monet Valioliigajoukkueet ovat yhä aktiivisia hakiessaan viimeisiä vahvistuksia pitkälle tulevalle kaudelle.

Viimeisten tapahtumien valossa Arsenalin tähtihyökkääjä Alexis Sanchez on jäämässä seuraan, mutta Arsene Wenger on kuitenkin haukkana pelaajamarkkinoilla. Viimeisten huhujen mukaan Lontoon punapaidat havittelevat saksalaista Julian Draxleria Paris Saint-Germainista.

Wolfsburgista Paris Saint-Germain 35 miljoonalla punalla siirtynyt Draxler on The Timesin mukaan Wengerin seuraava siirtokohde. Maailmanmestaruuden voittanut saksalaishyökkääjä on esittänyt pirteitä otteita myös ranskan Ligue 1:sessä pelaavassa joukkueessa, mutta Neymarin kohusiirron seurauksena peliaika tulee kaiken järjen mukaan olemaan kortilla. PSG:n rahankäyttö ei myöskään ole sopusoinnussa UEFA:n Financial Fair Play -sääntöjen kanssa, joten ranskalaisjoukkueella on varmasti aikeena laittaa vaihtopenkkiään rahaksi.

Saksalaishyökkääjän manageri on kuitenkin lytännyt Arsenalin värväysmahdollisuudet Sport 1:sen haastattelussa, jossa saksalainen on sanonut ettei ”siirtoon ole mitään mahdollisuutta”.

Manchester United on niin ikään näyttänyt kiinnostusta Draxlerin palveluksista, mutta Arsenal on pyörinyt huhujen pääkohteena.