Advertisement

Arsenal tehnyt jättimäisen sponsorisopimuksen Emiratesin kanssa

Arsenal on tehnyt historian pisimmän ja rahallisesti arvokkaimman sponsorisopimuksen Emiratesin kanssa – seura tiedottaa internetsivuillaan. Sopimuksen myötä Emirates tulee näkymään joukkueen pelipaidoissa sekä harjoituspaidoissa kauden 2023-2024 loppuun saakka.

Arsenalin ja Emiratesin paitayhteistyö alkoi vuonna 2006 ja uuden sopimuksen myötä yhteistyö tulee kestämään vähintään 18 vuotta.

”Meidän paitayhteistyömme on pisin Valioliigassa ja yksi maailman pisimmistä yhteistöistä historiassa. Tämä molemminpuolinen sitoutuminen kertoo erityisen yhteistyömme voiman ja syvyyden. Emirates osoittaa jälleen heidän suuren uskonsa meidän lähestymistapaamme ja kunnianhimoomme sekä heidän merkittävästi kasvaneeseen sijoitukseensa auttaa meitä voittamaan mestaruuksia ja tuomaan lisää menestystä seurallemme ja kannattajillemme ympäri maailman”, seuran toimitusjohtaja Ivan Gazidis kertoi seuran internetsivuilla.

London Evening Standardin mukaan sopimuksen arvo on peräti 200 miljoonaa puntaa.

Sopimuksen myötä Emiratesin nimi pysyy seuran paidassa ja Arsenal matkustaa lentoyhtiön koneilla harjoitusleireillään. Emirates saa myös markkinointioikeudet omiin kampanjoihinsa. Arsenalin kotikenttänä tunnettu Emirates Stadium pysyy stadionin nimenä jo aiemmin vuonna 2012 jatketulla sopimuksella vähintään vuoteen 2028 saakka.

Emiratesin puheenjohtaja Sir Tim Clark pitää yhteistyötä Arsenalin kanssa merkittävänä.

”Arsenalin vahva vetovoima ja vaikutusvalta maailmanlaajuisesti yhdistettynä seuran kunnianhimoon teki heistä ihanteellisen kumppanin Emiratesille. Heidän arvonsa kuvastavat meidän arvojamme brändinä. Jalkapallon pitkäaikaisena kannattajana olemme intohimoisia lajin suhteen ja seuran ylpeitä kumppaneita”, Clark kertoi Arsenalin internetsivuilla.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom