Advertisement

Arsenalin manageri Arsene Wenger tulistui jälleen tuomaritoiminnasta

Arsenalin manageri Arsene Wenger oli Chelseaa vastaan pelatun ottelun jälkeen erittäin turhautunut ottelun tuomaristoon jo toisen kerran perättäin. Uudenvuodenaattona Arsenal pelasi West Bromwichin kanssa 1-1 vierastasapelin. Tuossa ottelussa erotuomarina toiminut Mike Dean lahjoitti kotijoukkueelle todella helpon rangaistuspotkun, josta WBA tasoitti ottelun 1-1. Wenger kritisoi tuomarin tekemää päätöstä erittäin voimakkaasti ja on vaarassa saada FA:lta rangaistuksen tuon ottelun toimista.

Wenger kertoi keskiviikkona, että mikäli FA päättää rangaista häntä tuosta tapauksesta, hän aikoo riitauttaa päätöksen.

”100-prosenttisen varmasti tulen riitauttamaan päätöksen”, Wenger kertoi.

”Voitte kuunnella jokaisen haastattelun, jonka olen antanut. Seison täysin kaiken sanomani takana ilman ongelmia.”

Eilisessä ottelussa tuomaritoiminta oli Wengerin mukaan jälleen todella kyseenalaista. Manageri koki joukkueen kärsineen huonoista tuomariratkaisuista etenkin kahdessa tilanteessa. Toisessa Arsenalin Ainsley Maitland-Nilesiä näytettiin rikottavan rangaistusalueella. Tuosta tilanteesta erotuomari Anthony Taylor ei kuitenkaan rangaistuspotkua viheltänyt. Totuuden nimissä on sanottava, että päätös antaa rangaistupotku tuosta tilanteesta olisi ollut erittäin heppoinen.

Heppoinen toki oli myös Taylorin päätös antaa rangaistuspotku Hector Bellerinin rikottua Eden Hazardia. Pallo kuitenkin vietiin rangaistuspilkulle ja Hazard tasoitti ottelun tuolla maalilla.

”On valitettavaa, että me teemme ensimmäisen maalin, jonka jälkeen kohtaamme farssimaisen tuomariratkaisun”, Wenger kertoi ottelun jälkeen.

”Tällä hetkellä kohtaamme yllättäviä ratkaisuja tuomareiden toimesta.”

”Minusta on hirveää, että olemme juuri nähneet uskomattoman jalkapallo-ottelun ja me puhumme asioista, jotka eivät liity jalkapalloon.”

”Minusta olisi kiva puhua tulevaisuudessa myös jalkapallosta.”