Advertisement

Arsenalin manageri ei pelkää menettävänsä Sanchezia tammikuussa

Alexis Sanchez oli loistavassa vireessä eilen, kun Arsenal haki tärkeät pisteen Crystal Palacen vieraana 2-3 voitolla. Chileläinen iski vierailijoille heidän toisen ja kolmannen osuman, joista viimeinen oli lopulta myös ottelun voittomaali. Alkukaudesta hieman vaisusti pelannut Sanchez on pääsemässä pikkuhiljaa parempaan vireeseen. Maaleja Valioliigassa on kuluvalla kaudella syntynyt seitsemän, joista kolme on tullut edellisessä kahdessa ottelussa.

Pelaajan nouseva vire, sekä käynnissä oleva sopimuksensa viimeinen kausi ovat nostaneet pinnalle jälleen spekulaatiot pelaajan mahdollisesta siirtymisestä pois seurasta jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Arsenalin manageri Arsene Wenger ei ole kuitenkaan asiasta huolissaan.

”En ole peloissani, mikäli tarjous hänestä tulee. Tämä aihe on esillä vain hänen sopimustilanteensa takia”, Wenger kertoi Sky Sportsille.

”Olen sanonut tämän useita kertoja kauden alun jälkeen, joten voin vain toistaa mitä olen sanonut aiemmin.”

Kokenut manageri on kertonut, ettei seura tule päästämään chileläistä pois seurasta kuluvan kauden aikana. Sama koskee saksalaista Mesut Öziliä, jonka jatkamista seurassa myös tulevaisuudessa pidetään edelleen jollain tasolla mahdollisena. Seura teki kaksikon suhteen kesällä periaatepäätöksen, jonka takana he Wengerin mukaan yhä seisovat.