Advertisement

Barca-kapteenin mukaan Luis Enrique tulisi voittamaan pokaaleita Chelsean kanssa

Barcelonan kapteeni Andres Iniesta on vakuuttunut siitä, että Luis Enrique tulisi voittamaan pokaaleita Chelseassa, mikäli tästä tulisi seuran uusi manageri. Luis Enrique on ollut huhuissa vahvasti mukana viime aikoina Antonio Conten työn jatkajaksi, mikäli italialainen saa potkut tai päättää itse lähteä seurasta kauden jälkeen.

Iniesta pelasi Enriquen valmennuksessa tämän toimiessa Barcelonan managerina kausien 2014-2017 välisenä aikana. Tällä hetkellä espanjalainen pitää valmentamista sapattivapaata.

”Enrique on erinomainen valmentaja. Barcelonassa hän näytti sen uskomattoman tason, jolle hän on yltänyt”, Iniesta kertoi ennen Chelseaa vastaan pelattavaa Mestarien liiga –ottelua.

”Uskoisin hänen voittavan pokaaleita missä tahansa seurassa, mukaan lukien Chelseassa.”

”Kun näkee, mitä Enrique on kehittänyt Barcelonassa, niin uskon hänen pystyvän siihen myös Lontoossa.”

”Valioliiga on todella kova sarja, mutta minusta hän on kykenevä valmentamaan mitä tahansa englantilaista suurseuraa.”

Entisen Chelsea-pelaajan Decon mukaan Barcelona-ottelut eivät tule määrittelemään Conten jatkoa seurassa suuntaan eikä toiseen.

”En ole Chelsean päivittäisessä toiminnassa mukana, mutta Chelsea on nykyisin suuri seura ja suurilla seuroilla on paineita voittaa. Jopa Englannissa, jossa managerit pysyvät joukkueissa pidempään”, Deco kertoi Omnisportille.

”Mutta Chelsean historia ei ole samanlainen, kuin muiden englantilaisten seurojen. Luonnollisesti pelistä tulee suuri haaste, mutta tappio Barcelonalle ei olisi katastrofi. Totta kai Chelsea haluaa mennä otteluparista jatkoon, mutten usko managerin työpaikan määräytyvän tästä ottelusta.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom