Bristol City laittoi Valioliigan kärkijoukkueen erittäin ahtaalle

Manchester City ja Bristol City kohtasivat Carabao Cupin välierän ensimmäisessä osassa Etihadilla eilen illalla. Manchester City oli lopussa vahvempi ja voitti kotonaan pelatun ottelun 2-1, mutta Bristol laittoi Valioliigaa dominoineen joukkueen erittäin ahtaalle. Manchester City ei ollut liikkeellä millään juniorijoukkueella, vaan kentältä löytyivät lähes kaikki joukkueen kirkkaimmat tähden mukaan lukien Kevin De Bruyne.

Bristol meni ottelussa rangaistuspotkun ansiosta 0-1 johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Kun toista puoliaikaa oli pelattu kymmenen minuuttia, Manchester City tasoitti ottelun De Bruynen maalilla. Manchester Cityn voittomaalia saatiin odottaa lisäajan toiselle minuutille saakka, kun Sergio Agüero teki ottelun loppulukemiksi 2-1.

Tappiosta huolimatta Bristol Cityn esitys oli uskomaton ja sillä oli hyviä maalintekopaikkoja myös useampaan maaliin.

”Mielestäni pelaajat pelasivat taktisesti erinomaisesti”, Bristolin manageri Lee Johnson kertoi ottelun jälkeen.

”Meillä oli kaksi tai kolme paikkaa, jossa olimme hyvin lähellä maalintekoa.”

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola antoi Bristolille hyvin ansaittua tunnustusta sen otteista.

”Annoin hänelle isot onnittelut. Hän tuli tänne ja yritti pelata”, Guardiola kertoi ottelun jälkeen käymästä keskustelusta Johnsonin kanssa.

Guardiola on kritisoinut kuluvalla kaudella paljon sitä, kuinka heidän vastustajansa puolustavat heitä vastaan pelattavissa otteluissa eivätkä juuri edes yritä hyökätä. Bristol City ei tullut Manchesteriin peruuttamaan ja saikin näin kotijoukkueen ajoittain erittäin ahtaalle. Ottelun toisesta osasta Bristolissa on tulossa erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen joukkueiden välillä.