Advertisement

Chelsea mestaruustaistossa mukana – uskoo joukkueen tähtipelaaja

Chelsean tähtipelaaja Eden Hazard  uskoo joukkueen olevan hyvässä kunnossa mestaruustaistelua ajatellen. Samalla pelaaja kertoo, ettei hänellä ole mitään mahdollisuuksia voittaa Ballon d’Or palkintoa tänä vuonna. Hallitseva Valioliigamestari on aloittanut kuluvan kauden kohtalaisesti ja on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Se hävisi viimeisellä kierroksella ennen maaottelutaukoa sarjaa johtavalle Manchester Citylle kotonaan 0-1.

Hazard uskoo, että joukkue otti opikseen tuosta tappiosta ja on täysin kykeneväinen voittamaan mestaruuden toisen kerran putkeen.

”Mielestäni suurin ero viime kauteen ovat molemmat Manchesterin joukkueet, jotka ovat hyvin vahvoja. He voittavat pelejä ja uskon meidän olevan samassa tilanteessa” Hazard kertoi Soccer Saturdaylle.

”Opimme Manchester City-tappiosta. Ensinnäkään ei ole helppo pelata tuollaista ottelua kolme päivää Atletico Madrid-ottelun jälkeen. Annoimme siinä ottelussa 200 prosenttia ja palasimme tänne otteluun loistavaa vastustajaa vastaan. Kun City saa pitää palloa, he ovat erinomaisia.”

”Menetimme Álvero Moratan 20 minuutin jälkeen ja hän on meille erittäin tärkeä pelaaja. Emme olisi saaneet päästää sitä maalia. Se ei ollut Chelsealta hyvä ottelu ja toivon, että lauantaina voimme pelata paremmin Crystal Palacea vastaan” Hazard jatkaa.

Belgialainen ottaa kantaa myös Ballon d’Or titteliin, eikä usko omaavansa mahdollisuuksia tittelin voittamiseen tänä vuonna.

”Minulla ei ole mahdollisuuksia, sillä hyvin moni pelaaja on tällä hetkellä minua parempi. Olen kuitenkin iloinen ollessani 30 pelaajan listalla mukana. Olen mukana listalla sen takia, että pelaan Chelseassa, jossa minulla on loistavia joukkuetovereita ympärilläni.”

Chelsea kohtaa tänään lauantaina Crystal Palacen vierasottelussa. Ottelu alkaa suomen aikaa klo 17.00.