Advertisement

Chelsea ottelun päässä pääpalkinnosta – Conte: ”Me olemme valmiita”

Chelsea vei eilisen Middlesbroughia vastaan pelatun ottelun nimiinsä rutiininomaisella esityksellä numeroin 3-0. Maalintekijöiksi kunnostautui Diego Costa, Marcos Alonso sekä Nemanja Matic. Voiton myötä Antonio Conten miehistö on ainoastaan yhden voiton päässä Valioliigamestaruudesta.

”Nyt olemme askeleen päässä mestaruudesta. Meidän on ladattava akut ja valmistautua West Bromwich otteluun.”

Lontoon sinipaidoilla on kuluvaa kautta kolme ottelua jäljellä, kun seuraavaksi vastaan asettuu kahdeksantena majaileva West Bromwich Albion. West Bromwich ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeisestä kuudesta ottelustaan sitten voiton Arsenalista maaliskuun loppupuolella. Chelsean luotsi on valmis varmistamaan mestaruuden perjantaina pelattavassa vierasottelussa.

”Meidän on oltava tyytyväisiä. Tämä [Middlesbrough ottelu] oli loistava esitys, pelaajani näyttivät omistautumista, kovaa työmoraalia ja se palkittiin kolmella pisteellä”, italialaisvalmentaja kommentoi Chelsean otteita.

”Oli tärkeää voittaa ja käyttää hyväkseen Tottenhamin häviötä. Nyt olemme askeleen päässä mestaruudesta. Meidän on ladattava akut ja valmistautua West Bromwich otteluun.”

Antonio Conte on aiemmin ilmoittanut mahdollisen Valioliigamestaruuden olevan valmentajauransa kovin suoritus, vaikka onkin jo onnistunut viemään Juventuksen Serie A:n mestaruuteen kolmesti, ja on ymmärrettävästi iloinen ja tyytyväinen joukkueensa esityksiin.

”Tämä on ensimmäinen kauteni englannissa todella kovassa sarjassa. Olen iloinen pelaajieni puolesta, he ansaitsevat tämän. Me näytämme, että ansaitsemme mestaruuden.”

”Meidän on yritettävä varmistaa mestaruutemme ensi pelissä. West Brom ei tule antamaan meille yhtään siimaa, mutta me olemme valmiita.”

Mikäli West Bromwich onnistuisi ryöväämään pisteitä sarjajohtajalta, Chelsean kaksi seuraavaa vastustajaa on ennakkoon vielä heikompia kuin West Bromwich, sillä vastaan asettuisi ensin 15. sijalla lymyävä Watford ja tämän jälkeen sarjajumbo Sunderland.

https://www.youtube.com/watch?v=BrTCE6dvlIo

Maanantai-illan ottelun tuloksen myötä Middlesbrough varmisti putoavansa Valioliigasta kauden loputtua. Steve Agnewin miehistöllä ei ollut pienintäkään mahdollisuutta pisteille ottelussa, jossa Chelsea olisi voinut viedä pelin paljon suuremmillakin numeroilla.

Antonio Conte muisti voitonjuhlien alla näyttää myötätuntoa ’Boron kannattajia kohtaan sympaattisella eleellä. Italialaisvalmentaja osoitti esimerkillisesti kunnioitusta kätellessään Middlesbroughin pelaajia ja antaessaan aplodit vieraspeliin matkanneille Middlesbroughin kannattajille.

Chelsean ratkaisun hetkiä West Bromwichia vastaan voi seurata perjantaina, kello 22:00 alkavassa ottelussa.