Advertisement

Chelsea-tähti varoittaa faneja: ”Tulen pelaamaan huonosti”

Chelsean laituri Eden Hazard loisti tiistaina Belgian kaadettua viimeisessä MM-karsintaottelussaan Kyproksen lukemin 4-0. Hazard ampui kaksi Belgian maaleista. Normaalisti Belgian kapteenina toimiva Hazard oli luovuttanut nauhan Jan Vertonghenille, josta tuli tuossa ottelussa eniten A-maaotteluita pelannut belgialainen 97 maaottelullaan.

Hazard on pelannut muutenkin kaikissa Belgian neljässä syksyn maaottelussa, kolmessa niistä avauksessa. Myös tehoja on syntynyt mukavasti. Tämän maaottelutauon toisessa ottelussa Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan hän syötti Thomas Meunierin avausmaalin. Belgia varmisti tuossa ottelussa lohkovoittonsa ja paikan ensi kesän MM-kisoissa Venäjällä.

Chelsean paidassa kauden alku ei henkilökohtaisella tasolla ole ollut aivan yhtä ruusuinen. Hazard oli kesäkuun alussa nilkkaleikkauksessa, jonka vuoksi häneltä jäi väliin koko kesä aina alkukauteen asti. Kysyttäessä, koska hän löytää viime kauden mestaruuteen johtaneen tuloskunnon, Hazard on hieman epäröivä.

”En tiedä, se nähdään kauden lopussa. Olin sivussa jalkapallosta kolmen kuukauden ajan, eikä ole helppoa palata takaisin vakavan loukkaantumisen jälkeen mutta minä tein niin”, Hazard kommentoi London Evening Standardin mukaan. ”Minä tein salitreeniä kesän ajan. Haluan vain pelata jalkapalloa. Minulta tulee jäämään väliin joitain pelejä, tulen pelaamaan huonosti joskus. Haluan vain pelata jalkapalloa ja yrittää tuoda esiin parhaan puolen itsestäni.”

Manageri Antonio Conte on toistaiseksi tuonut Hazardia pikku hiljaa vaihtopenkin kautta takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Hän pelasi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa liigacupin ottelussa Nottingham Forestia vastaan, jossa hän syötti kaksi maalia. Sen jälkeen avauksen paikat ovat tulleet Chelsean kahdessa viimeisimmässä ottelussa Atletico Madridia vastaan Mestarien liigassa sekä Manchester Cityä vastaan Valioliigassa. Edellisessä tuli yksi maalisyöttö lisää, mutta jälkimmäinen oli oiva esimerkki Hazardin itsensä esiin nostamasta huonommasta pelistä.