Advertisement

Chelsealle vierailijoita Roomasta

Chelsea kohtaa Mestarien liigassa tänään AS Roman. Chelsea on aloittanut Mestarien liigan loistavasti voittamalla kaksi ensimmäistä otteluaan Qarabagia ja Atletico Madridia vastaan. Kotijoukkue toivookin saavansa kolmannen voittonsa illan ottelusta. Kovin helppoa sen tehtävä ei tule olemaan ilman Álvaro Morataa, mutta toisaalta manageri Antonio Conte tuntee AC Roman sekä italialaisen jalkapalloilun läpikotaisin.

Chelsea taisteli loistavasti vierasvoiton Madridista Michy Batshuayin maalilla ja tuo voitto antaa varmasti joukkueelle paljon uskoa, että voitto myös illan ottelussa on mahdollista. Chelsealla on takanaan kaksi tappiota peräkkäin Valioliigassa. Tappiot ovat tulleet Manchester Cityä sekä kriisijoukkuetta Crystal Palacea vastaan. Mahdollinen voitto illan ottelusta tulee vaikuttamaan myös joukkueen vireeseen Valioliigassa.

AS Roma on aloittanut Mestarien liigan kohtalaisesti. Sillä on takanaan kotitasapeli Atletico Madridia vastaan ja tiukka vierasvoitto Qarabagista. Illan ottelu on myös hyvin tärkeä Roomalle, sillä se taistelee tosissaan toisesta jatkopaikasta tällä hetkellä Atletico Madridin kanssa. Lohkossa on toistaiseksi vielä kaikki mahdollista kummallekin joukkueelle, mutta pisteitä molemmat tarvitsevat illan ottelusta.

Joukkueet ovat kohdanneet Mestarien liigassa kaudella 2008 – 2009. Tuolloin molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun.

Panokset illan ottelussa ovat suuret ja Stamford Bridgellä on lupa odottaa viihdyttävää jalkapalloa.