Advertisement

Chelsean arveltu tekevän tammikuussa hankintoja – Manageri ei vielä osaa sanoa minkälaisia

Chelsea on suurella todennäköisyydellä pudonnut kuluvan kauden mestaruusjunasta jo ennen vuoden vaihdetta. Seuran ero sarjaan johtavaan Manchester Cityyn on paisunut jo 14 pisteeseen, joka ei ole täysin mahdotonta kuroa umpeen teoriassa. Käytännössä peli on kuitenkin pelattu Chelsean osalta ilman mitään todella suuria ihmeitä, joita tosin jalkapallossa on onneksi nähty.

Chelsean kesähankinnat jäivät hieman vaisuiksi. Seuran onkin uskottu olevan aktiivinen, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Seuran manageri Antonio Conte ei tosin vielä osaa sanoa, minkälaisia hankintoja seura olisi tammikuussa tekemässä.

”En tiedä mitä tammikuussa tapahtuu”, Conte kertoi lehdistölle.

”Tammikuu on vielä kaukana.”

”Meillä on joulukuussa hyvin paljon pelejä. Tammikuussa tilanne on sama. En osaa sanoa, sillä tammikuussa pitää odottaa sopivaa hetkeä uusien pelaajien sopeutumiseksi pelitapaamme.”

”Tällä hetkellä minun pitää löytää ratkaisut nykyisillä pelaajilla. Meidän täytyy olla valmiita taistelemaan ja meillä täytyy olla riittävää halua kohdata tämä tilanne.”

Valioliigan mestaruudesta taisteleminen voi vaikuttaa hyvin epätoivoiselta, mutta Mestarien liigassa joukkueella on kaikki mahdollisuudet mihin tahansa. Valioliigamestaruuden lipeäminen saattaa antaa sille jopa mahdollisuuden taistella kovempaa Mestarien liigassa. Helppoa tosin sielläkään ei tule olemaan, sillä Chelsean ensimmäiseksi jatkopelivastustajaksi arpa heitti Barcelonan. Barcelona on pelannut erinomaisesti kuluvalla kaudella niin Mestarien liigassa kuin La Ligassakin.