Advertisement

Chelsean huippuvahdin sopimusneuvottelut jumissa – Real Madrid kiinnostunut

Chelsean belgialaismaalivahti Thibaut Courtois kertoi haastattelussa, etteivät hänen sopimusneuvottelunsa lontoolaisseuran kanssa ole edenneet.

Belgialaisen nykyinen sopimus päättyy kesällä 2019. Courtoisin kerrotaan tienaavan tällä hetkellä 100 000 puntaa, mutta belgialainen haluaisi palkan kaksinkertaistuvan, jolloin hän olisi samassa palkkaluokassa Manchester Unitedin maalivahdin David de Gean kanssa.

Chelsea haluaisi kiinnittää ykkösmaalivahtinsa monivuotisella sopimuksella, mutta tämä ei ole yhtään lähempänä allekirjoittamista. Lehti uutisoi kesällä, että Courtois on kerennyt jo hylkäämään Chelsean ensimmäisen sopimustarjouksen.

– Mitä sopimukseeni tulee, se on asia, jonka Chelsea hoitaa agenttini kanssa. Mielestäni mitään uutta kehitystä sopimusneuvotteluissa ei ole tapahtunut, Courtois kommentoi Bakussa pelipäivän aattona.

– Meillä on tällä hetkellä niin paljon pelejä, että haluan mieluummin keskittyä joukkueen peleihin ja omiin peliesityksiini. Lähempänä kauden loppupuolta on riittävästi aikaa neuvotella näistä asioista.

Mitä ilmeisimmin molemmat osapuolet haluaisivat sovun syntyvän, mutta kuten arvata saattaa, tämän tason maalivahdille olisi kyllä ottajia muuallakin.

Ainakin Real Madrid on osoittanut kiinnostusta Courtoisia kohtaan. Madridilaiset ovat etsineet uutta huippuvahtia Iker Casillasin lähdöstä asti. David De Gea on seuran vaihtoehto numero yksi, mutta Manchester United ei aio maalivahtiaan Madridiin päästää. Courtois on tiettävästi Realin vaihtoehto numero kaksi, joten Madridissa varmasti seurataan tarkasti sitä, miten Courtoisin sopimusneuvottelut lontoolaisseuran kanssa etenevät.

Huomioitavaa on myös se, että sekä De Gea, että myöskin Courtois ovat molemmat Realin paikallisvastustajan Atleticon entisiä maalivahteja.

Lähde: London Evening Standard