Advertisement

Chelseassa pelaaminen Englannin maajoukkuetulokkaan päätavoite

Swansea Cityn kausi Valioliigassa on alkanut perin surkeasti. Joukkue on saalistanut 11 pelaamastaan ottelusta vain kahdeksan pistettä ja on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Alkukauden harvoja valopilkkuja on ollut nuori kärkimies Tammy Abraham. Hän on tehnyt Valioliigassa neljä maalia, mikä on yli puolet Swansean seitsemän maalin kokonaissaldosta.

Hyvät otteet poikivat 20-vuotiaalle Abrahamille myös kutsun Englannin maajoukkueeseen. Kaikella todennäköisyydellä hyökkääjä tekee maajoukkuedebyyttinsä joko tänään Saksaa tai ensi viikon tiistaina Brasiliaa vastaan pelattavassa harjoitusottelussa.

”Tämä osoittaa, että olen matkalla oikeaan suuntaan ja teen oikeita asioita. Se on myös iso itseluottamuksen kohotus minulle”, Abraham totesi BBC Sportin sivuilla julkaistussa haastattelussa. ”Nyt sain tämän mahdollisuuden ja haluan tarttua siihen niin hyvin kuin pystyn.”

Abraham on Chelsean sopimuspelaaja, mutta viettää tämän kauden lainalla Swanseassa. Viime kauden hän oli niin ikään lainalla sarjatasoa alempana Bristol Cityssä, jossa syntyi komeat 23 sarjamaalia. Chelsean edustusjoukkueessa Abraham on pelannut toissa kauden lopussa kahdessa ottelussa yhteensä 53 minuuttia, mutta hänen päätavoitteensa on yhä murtautua Chelsean pelaavaan kokoonpanoon.

”Huomioni on pääosin tällä hetkellä joukkueessa jossa olen, Swanseassa, mutta eteenpäin katsottaessa päätavoitteeni on olla Chelsean kokoonpanossa joku päivä”, Abraham jatkoi. ”Se ei tule olemaan helppoa kun katsoo pelaajia mitä heillä on. Joten minun täytyy vain jatkaa työntekoa niin kovaa kuin pystyn. Olen aina halunnut pelata peleissä, ilmaista itseäni ja nauttia. Kun katsoo Chelsean kaltaista seuraa niin heillä on fantastisia pelaajia. Ei tule olemaan helppoa päästä siihen joukkueeseen, mutta joskus täytyy lähteä pois että saa pelata ja näyttää Chelsealle, että saattaisit olla valmis heidän joukkueeseensa.”