Advertisement

Cityn tähtipelaaja pettynyt Pogban poissaoloon derbystä – ”haluan pelata parhaita pelaajia vastaan”

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on pettynyt, ettei Manchester United Paul Pogba voi pelikieltonsa takia pelata sunnuntain derbyssä. De Bruyne totesi haluavansa pelata ”parhaita joukkueita ja parhaita pelaajia vastaan”.

Manchester United ei valittanut Paul Pogban lauantaina saamasta punaisesta kortista, joten suorasta punaisesta tuleva automaattinen kolmen ottelun pelikielto astui voimaan. Pogba missaa joukkueensa toistaiseksi kauden tärkeimmän pelin viikonloppuna Cityä vastaan, sekä Bournemouth ja West Bromwich ottelut.

Pogba kertoi viime viikolla toivovansa Manchester Citylle loukkaantumisia, jotta United saisi paikallisvastustajaansa Valioliigassa kiinni. De Bruyne ei usko, että Pogban poissaolo on karma näistä kommenteista, ja hän on pettynyt, ettei ranskalainen voi viikonloppuna pelata.

– En usko siihen. Jos joku uskoo siihen niin ok, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, De Bruyne kommentoi karmapuheita.

– En halua, että ketään loukkaantuu. Haluan pelata parhaita joukkueita ja parhaita pelaajia vastaan.

– En välitä siitä mitä hän (Pogba) sanoo, hän voi sanoa mitä haluaa. Meidän on vain keskityttävä vain siihen, mitä me teemme.

Manchester City johtaa Valioliigaa kahdeksan pisteen erolla. Sunnuntain vastustaja Manchester United on sarjassa toisena, joten sunnuntaina pelataan ns. ”kuuden pisteen ottelu”.

– Se tarkoittaa sitä, että meillä on lähes neljän pelin etu (jos voitamme), se on hyvä ero, mutta ei ratkaise vielä mitään. Meidän on jatkettava tällä tavoin.

– United on yksi maan suurimmista seuroista, he ovat massiivinen joukkue, joka haluaa voittaa pokaaleja. He ovat käyttäneet paljon rahaa, aivan kuten monet muutkin isot seurat. Uskon, että pelistä tulee hyvä.

De Bruyne ei matkustanut muun joukkueen mukana Ukrainaan Mestarien liigan otteluun Shakhtar Donetskin vieraaksi, koska hän on pelikiellossa.

– Ehkä se on minulle hyvä, että saan levätä ja valmistautua sunnuntaihin, 26-vuotias belgialainen totesi.