Advertisement

Conte myöntää, että Chelsean on mahdotonta taistella Valioliigan voitosta

Chelsean manageri Antonio Conte myönsi, että Chelsean on enää mahdotonta taistella Valioliigan voitosta, kun joukkue hävisi lauantaisessa vierasottelussaan 1-0 West Hamille. Tappio oli Chelsealle neljäs tällä kaudella Valioliigassa. Joukkue on sarjassa kolmantena, mutta ennen sunnuntaista kohtaamistaan sarjakakkonen Manchester United on kolmen pisteen ja sarjakärki Manchester City on 11 pisteen päässä.

”Tämä oli neljäs tappio kauden 16 Valioliigaottelussamme. Minun aikaisemman kokemukseni mukaan on mahdotonta pysyä mukana taistelussa Valioliigan voitosta. Se tarkoittaa, että päämäärän täytyy olla toinen. Jos haluaa pysyä mukana kilpailussa voitosta, kauden ensimmäisellä puoliskolla voi hävitä kerran tai kaksi”, Conte kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

Peli oli Chelsean toinen viiden päivän sisällä, sillä joukkue pelasi keskiviikkona Atlético Madridia vastaan Mestareiden liigassa. Conten mukaan väsymystä voi esiintyä pelaajien otteissa, kun pelejä pelataan tiiviissä tahdissa.

”Monet pelaajat olivat kenties väsyneitä. He tekivät paljon virheitä tärkeissä päätöksissään kentällä, mikä tarkoittaa, että he ovat hieman väsyneitä. Toistan, että pelatessa molemmat pelit muutaman päivän sisällä ja suurimmaksi osaksi samoilla pelaajilla, sitä voi tapahtua.”, Conte sanoo.

”Kun häviää, pettymys on varmasti valtava. Alkumme otteluun oli erittäin huono, sillä päästimme maalin. Kun olimme 1-0-tappiolla, yritimme, mutta pelaaminen tappioasemassa West Hamia vastaan Lontoon derbyottelussa on erittäin vaikeaa”, Conte toteaa.