Advertisement

Conte tietää Barcelonan heikkouden

Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelut jatkuvat tällä viikolla. Huomisen huippukamppailussa Chelsea isännöi Espanjan liigaa ylivoimaisesti johtavaa Barcelonaa. Chelsean otteet tällä kaudella ovat olleet varsin ailahtelevia, kun taas Barcelona ei ole sarjaotteluissaan tällä kaudella vielä hävinnyt.

Otteluparista tulee Chelsealle todella haastava, mutta joukkueessa ei tietenkään lähdetä luovutusmentaliteetilla liikenteeseen. Chelsean manageri Antonio Conte sanoo tietävänsä Barcelonan heikkouden, johon Chelsean täytyy iskeä mikäli he mielivät jatkoon.

”Olemme analysoineet heidän joukkuettaan jo pitkän aikaa. Nyt puhutaan yhdestä maailman parhaista joukkueista. Meidän täytyy yrittää pelata täydellinen peli ja yrittää tehdä parhaat mahdolliset ratkaisut sen tyyppistä joukkuetta vastaan”, Conte pohti Sky Sportsin mukaan. ”Tämä on erilainen vastustaja kuin muut. He ovat fantastisia silloin kun heillä on pallo, mutta he saattavat olla heikompia ilman palloa ja meidän täytyy yrittää hyödyntää sitä.”

Barcelonan supertähti Lionel Messi on ollut tällä kaudella taas totutun tehokkaassa vireessä. Nyt hän kohtaa kuitenkin Chelsean, jota vastaan hän ei ole kahdeksassa ottelussa urallaan vielä maalinteossa onnistunut. Messin pysäyttäminen on jälleen Chelsean kannalta ehdoton avainasia.

”Toivon, että onnistumme säilyttämään tuon perinteen, mutta nyt puhutaan fantastisesta pelaajasta”, Conte jatkoi. ”Meidän täytyy kunnioittaa häntä mutta samalla olla innoissamme tämän tyyppisestä haasteesta. Siitä ei tule helppoa, vaikka tiedämme pelaajan hyvin. Nyt puhutaan kuitenkin yhdestä maailman parhaista.”