Advertisement

Conte tyytyväinen Chelsean siirtopolitiikkaan

Chelsea on ollut kuluvalla kaudella totuttua vaisumpi siirtomarkkinoilla. Kesällä joukkueen manageri Antonio Conte kertoi toivovansa seuralta suurempaa panosta uusiin hankintoihin. Nyt Conte on kuitenkin hieman perunut puheitaan ja kertonut olevansa tyytyväinen riippumatta siitä, tuleeko tammikuussa lisää pelaajia seuraan vai ei.

Sky Sports Newsin tietojen mukaan yksi syy Conten puheiden muuttumiseen voi olla myös Chelsean turhautuminen managerinsa kritiikkiin. Carabao Cupin välierissä Arsenalille kärsityn tappion jälkeen Conte kertoi, ettei hänellä ole paljon sanavaltaa uusien hankintojen suhteen. Perjantaina hän kertoi kuitenkin olevansa täysin tyytyväinen tilanteeseen.

”On täysin oikein, että tämän tapaisia tilanteita tulee”, Conte kertoi.

”Toistan samoja asioita. Olen valmentaja ja minun tehtäväni on yrittää saada paras irti tästä joukkueesta ja kehittää näitä pelaajia.”

Contelta tiedusteltiin, onko hän onnellinen Chelseassa.

”Se on jotain, josta en halua keskustella teidän kanssanne. Mikään ei ole muuttunut.”

”Olen iloinen saadessani työskennellä näiden pelaajien kanssa tässä seurassa.”

Conte valmistaa joukkuettaan parhaillaan FA Cupin neljännen kierroksen otteluun Newcastlea vastaan. Joukkue joutuu sunnuntaina pelattavaan vierasotteluun ilman Alvaro Morataa, joka on ollut pienestä taantumisestaan huolimatta joukkueen ykköshyökkääjä.