Advertisement

Crystal Palacen entinen manageri ehdolla Leicesterin uudeksi käskyttäjäksi

Leicester ilmoitti tiistaina erottaneensa Graig Shakespearen seuran managerin tehtävistä. Väliaikaisen managerin tehtäviä hoitaa Shakespearen apulaisena toiminut Michael Appleton. Leicester on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella sijalla 18. ja he ovat voittaneet vain yhden ottelun kauden kahdeksasta ensimmäisestä Valioliigakamppailusta.

Leicesterin kerrotaan olleen yhteydessä saksalaiseen Tomas Tucheliin, jonka työsuhde Borussia Dortmundin kanssa päättyi kesällä. Burnleyssä hyvää jälkeä tehnyt Sean Dyche on ollut myös Leicesterin tähtäimessä, mutta englantilainen on kertonut pysyvän Burnleyn managerina myös jatkossa.

ESPN:n mukaan Alan Pardew olisi kiinnostunut Leicesterin managerin tehtävästä. Pardew on erittäin kokenut manageri, joka on toiminut aiemmin West Hamissa, Charltonissa, Southamptonissa, Newcastlessa sekä viimeisimpänä Crystal Palacessa.

Pardew sai potkut Crystal Palacesta viime kaudella ja tilalle tuli tuolloin Sam Allardyce. Pardew on tiettävästi ollut yhteydessä Leicesterin omistajiin ja yrittänyt vakuutella heitä antamaan hänelle mahdollisuus seuran seuraavana managerina.

Heinäkuussa Pardew kertoi, että hän toivoo palaavansa jonkin Valioliigaseuran manageriksi, kunhan ensimmäiset valmentajavaihdokset koittavat.

”Kukaan ei toivo kenellekään potkuja, mutta kun olet työtön, sinun täytyy seurata mitä muissa joukkueissa tapahtuu. Tämä on iso vuosi Valioliigassa ja rahaa on käytetty todella paljon. Virheitä tapahtuu ja toivon voivani auttaa mikäli jokin seura kaipaa apuani” Pardew kertoi heinäkuussa Sky Sportsille.

Ensimmäiset potkut kohdistuivat juuri hänen edelliseen seuraansa, joten ymmärrettävästi hän ei ollut suosikki tuohon pestiin. Shakespearen potkut olivat toiset liigassa ja kolmannet saattavat olla pian oven takana Evertonissa.