Advertisement

Crystal Palacen kaksikko loppukauden sivussa

Crystal Palacen kaksi pelaajaa, puolustaja Scott Dann sekä keskikenttäpelaaja Jason Puncheon, ovat loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Molemmat kärsivät vakavan polvivamman uudenvuoden aattona pelatussa Valioliigan ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Erikoisen tapauksesta tekee se, että molemmat loukkaantuivat tilanteissa, joissa he taklasivat Manchester Cityn tähtipelaajaa Kevin De Bruynea. Kumpikin pelaajista sai myös keltaisen kortin taklauksestaan. Puncheonin taklauksen jälkeen myös De Bruyne joutui jättämään kentän ja hänelläkin pelättiin aluksi olevan vakavampi loukkaantuminen. De Bruyne oli kuitenkin avauskokoonpanossa jo kaksi päivää myöhemmin Cityn pelatessa jälleen Valioliigaa Watfordia vastaan. De Bruyne pelasi ottelussa hieman vajaa 80 minuuttia ja vaikutti olevan normaalissa vahvassa vireessään.

”Emme näe heitä enää tällä kaudella eivätkä he välttämättä ole kunnossa vielä ensi kauden alussakaan”, vahvisti Crystal Palacen manageri Roy Hodgson Dannin ja Puncheonin tilanteen BBC Sportille. ”Molemmat menevät spesialistin vastaanotolle ja todennäköisesti joutuvat leikkauspöydälle kunhan turvotus laskeutuu. Nämä ovat hyvin vakavia loukkaantumisia.”

Palace onnistui ilman loukkaantunutta kaksikkoaankin nousemaan eilen tappioasemasta voittoon Southamptonia vastaan 2-1 -lukemiin päättyneessä ottelussa. Hodgson oli ottelun jälkeen toiveikas, että joukkueen kauden mittaan parantuneet otteet antavat johtoportaalle aihetta katsastaa lisähankintoja.

”Puheenjohtaja ja johtokunta ovat halukkaita vahvistamaan joukkuetta varmistaakseen, että meillä on mitä tarvitsemme”, Hodgson sanoi. ”Toivottavasti esityksemme ovat osoittaneet, että jos saamme sen tuen se tekee meistä vielä vahvemman tässä ottelusumassa.”

Crystal Palace oli jumittunut Valioliigan sarjataulukon viimeiseksi ilman yhtään voittoa, kun Hodgson saapui manageriksi. Tällä hetkellä joukkue on jo sijalla 14, mutta vain kaksi pistettä putoajan paikalla olevaa Stoke Cityä edellä.