Advertisement

Dortmundin urheilutoimenjohtaja jyrähti Wengerille: ”epäkunnioittavaa puhua muiden joukkueiden pelaajista”

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc pitää epäkunnioitettavana sitä, että Arsene Wenger puhuu julkisesti Pierre-Emerick Aubameyangista.

Wenger etsii parhaillaan paikkaajaa Alexis Sanchezille, jonka siirto Manchester Unitediin sinetöidään tämän kuun aikana.

Wengeriltä kysyttiin lehdistötilaisuudessa ajatuksia Aubameyangista, jonka luonne on aiheuttanut tällä kaudella ongelmia Dortmundissa.

”Tällaisten asioiden on parempi pysyä salassa ja olla kommentoimatta mitään ennen kuin siirrot ovat maalissa, Wenger sanoi.

”Hänen luonteellaan voi olla erittäin positiivisia tai erittäin negatiivisia vaikutuksia, mutta jos katsotaan hänen saavutuksiaan urallaan, niin hän on käyttänyt luonnettaan positiivisella tavalla hyödykseen.

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Zorc on antanut torstaina julkisen lausunnon, jossa seura ilmaisee vihansa Wengerin antamista kommenteista. Lausunnossa käskettiin myös Wengerin keskittymään vain omiin asioihin.

”Mielestämme on epäkunnioittavaa puhua muiden joukkueiden pelaajista, Zorc sanoi.

”Meillä ei ole yhteyksiä Arsenalin kanssa, ja oletamme, että Wengerillä olisi tarpeeksi töitä huolehtiakseen omista pelaajista.

Aubameyang on ollut jo pitkään yhdistettynä Valioliigaan, mutta näyttää siltä, että Sanchezin lähtö pakottaa Wengerin tekemään hankinnan jo tammikuun aikana.

Gabonin maajoukkuepelaaja jätettiin Dortmundin kokoonpanon ulkopuolelle viikonlopun Wolfsburg-pelistä, koska Aubameyang ei osallistunut joukkueen palaveriin ennen ottelua.

Hänet on sittemmin kuitenkin nostettu jälleen Dortmundin kokoonpanoon ja hän hyvin todennäköisesti pelaa perjantaina Hertha Berliiniä vastaan.

Aubameyang on viimeistellyt tällä kaudella 13 maalia 15 pelaamassaan Bundesliigan ottelussa, ja on sarjan maalitilaston kakkosena.