Advertisement

Eden Hazard pitää Messia maailman kaikkien aikojen parhaana pelaajana

Chelsea kohtaa illalla Mestarien liigassa kotonaan Barcelonan. Viime aikoina on puhuttu paljon siitä, kumpi on parempi pelaaja Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo. Chelsean Eden Hazardia on verrattu paljon myös kyseiseen kaksikkoon. Belgialainen vähättelee vertailuja, mutta pitää Messiä maailman kaikkien aikojen parhaimpana pelaajana

”On hyvä tulla verratuksi maailman parhaimman pelaajan kanssa, mutta olen täysin erilainen pelaaja”, Hazard kertoi ennen ottelua pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

”Pelaamme eri sarjoissa. Yritän tehdä työni ja päästä tasolle, joka vastaa heidän tasoaan, sillä he ovat maailman parhaimmat pelaajat.”

”Messiä vastaan on aina mukava pelata. Kohtasin hänet kerran Maailmanmestaruuskisoissa ja me hävisimme ottelun, joten toivottavasti tiistaina käy toisin.”

”Kun pelaamme tämän tapaisia otteluita, meidän pitää suorittaa hyvällä tasolla.”

”Jos haluat olla yksi maailman parhaista, sinun on pelattava hyvin suurissa otteluissa. Tämä on suuri ottelu.”

Messi ei ole loistavasta urastaan huolimatta koskaan onnistunut maalinteossa Chelseaa vastaan. Chelsea tarvitsee tuon putken jatkumista, mikäli se mielii otteluparista jatkoon. Kotiottelu on joukkueelle hyvin tärkeä, jotta sillä on hyvät asetelmat erittäin vaikeaan vieraskamppailuun Nou Campilla.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom