Advertisement

Englantilaistähti haluaa pelata koko uransa Spurssissa

Siirtohuhuissa vahvasti muun muassa Real Madridiin yhdistetty Tottenhamin englantilainen tähtipelaaja Harry Kane on kertonut haluavansa pysyä nykyisessä joukkueessaan. Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn kerrotaan olevan valmis kuuntelemaan noin 200 miljoonan punnan tarjouksia pelaajastaan. Kane itse kuitenkin vakuuttaa haluavansa pysyä Pohjois-Lontoon valkoisella puolella koko uransa ajan edustaen vain Tottenhamia.

”Tavoitteeni on pelata koko urani Tottenhamissa,” Kane kertoo saksalaiselle Bild am Sonntagille.

“Meillä on fantastinen joukkue, loistava manageri ja ammattimainen harjoituskeskus. Pian saamme uuden stadionin. Tällä hetkellä minulla on kaikki hyvin täällä ja olen onnellinen.”

Kanen osoittama uskollisuus on todella harvinaista nykyjalkapallossa. Kane saisi helposti 3 – 4 kertaa suuremman palkan toisaalla, sillä Tottenham on tunnettu erittäin tiukasta palkkapolitiikastaan. Myös tuo on nykyjalkapallossa erittäin harvinaista, joten siinäkin mielessä Kane ja Tottenham sopivat loistavasti yhteen.

Mikäli esimerkiksi juuri Real Madrid lyö pöytään riittävästi rahaa, saattaa Tottenham olla halukas myymään tähtipelaajansa. Toistaiseksi tilanne näyttää kuitenkin Tottenhamin ja sen kannattajien suhteen loistavalta.

Tottenham on selvittänyt tiensä Mestarien liigan jatkopeleihin. Sillä on neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tasapeli. Se on kohdannut Real Madridin muun muassa kahdesti. Tiistaina joukkue matkustaa Dortmundin vieraaksi seuraavassa Mestarien liigan ottelussa. Näiden joukkueiden edellisessä ottelussa Wembleyllä Tottenham oli parempi maalein 3-1.