Advertisement

Entinen Arsenal-hyökkääjä toivoo Wengerin penkittävän tähtikaksikon

Arsenalin entinen hyökkääjä Charlie Nicholas sanoo, että manageri Arsene Wengerin pitäisi jättää Mesut Özil ja Alexis Sanchez ulos avauskokoonpanosta lauantain Pohjois-Lontoon derbyssä.

Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevän Nicholasin mukaan Wengerin pitäisi lähteä Tottenham-kamppailuun samalla miehistöllä, jolla joukkue ylsi maalittomaan tasapeliin Chelsean vieraana Stamford Bridgellä aiemmin tällä kaudella.

– Jos Arsenal tosissaan haluaa voittaa näitä isoja pelejä, valitsisin Alexandre Lacazetten ja Danny Welbeckin ja jättäisin pois Sanchezin ja Özilin, toteaa Nicholas.

– Ovatko he kaksi parasta pelaajaamme? Totta kai he ovat, mutta he eivät tee tarpeeksi töitä näissä isoissa peleissä. Welbeck ei ole niin lahjakas, mutta se, mitä sinun on tehtävä kolmen puolustuslinjaa vastaan, on saada heidät liikkumaan luodaksesi mahdollisuuksia. Lacazette puolestaan on paras viimeistelijämme, ja Sanchez ei pidä laidalla pelaamisesta.

– Minä peluuttaisin myös Alex Iwobia. Ihmiset kysyvät minulta, että miksi jättäisin nämä kaksi supertähteä pois, mutta se toimi Chelseaa vastaan.

Tottenham pelaa tällä kaudella Mestarien liigaa, toisin kuin heidän kilpailijansa, ja ovat neljä pistettä edellä Arsenalia sarjataulukossa, mutta Nicholasin mukaan Spurs ei voi väittää olevansa Pohjois-Lontoon ykkösjoukkue, kunnes he saavuttavat pokaaleja.

– Ihmiset puhuvat vaakakupin kääntymisestä, mutta heidän on voitettava pokaaleita sen tapahtumiseksi. Tottenham on tällä hetkellä parempi joukkue, mutta se ei ole parempi jalkapalloseura, koska he eivät ole saavuttaneet vielä mitään.