Advertisement

Entisen Arsenal-hyökkääjän mielestä Wenger on kohdistanut katseet siirtomarkkinoilla väärälle pelipaikalle

Entisen Arsenal-hyökkääjä Kevin Campbellin mukaan Arsenal voi pärjätä ilman Alexis Sanchezia, mutta joukkueen katseet siirtomarkkinoilla on kohdistettu väärään osa-alueeseen.

Henrikh Mkhitaryan tulee saapumaan Sanchez-kaupan yhteydessä Emiratesille, ja joukkue on lähellä myös Dortmund-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin allekirjoitusta.

Molemmat pelaajat lisäisivät huomattavasti Arsenalin hyökkäysvoimaa, mutta Campbell pelkää, että Arsene Wenger ajaa itsensä tilanteeseen, jossa hyökkäyspäähän on vaihtoehtoja, mutta keskikentälle ja puolustuspäähän vaihtoehdot ovat vähissä.

”Arsenal ei tarvitse Sanchezia, varsinkin jos Mkhitaryan tulee. Jos Mesut Özil ei allekirjoita uutta sopimusta, Mkhitaryan on joukkueen pelinrakentaja, mutta Özil ja Mkhitaryan samassa joukkueessa – voisiko se toimia? Campbell pohti Sky Sportsin haastattelussa.

Arsenal hankki viime kesänä isolla rahalla Alexandre Lacazetten hyökkäykseen ja Campbellin mukaan Wenger on vaarassa löytää itsensä tilanteesta, jossa hyökkäyspää on ”täyteen ladattu”, mikäli Mkhitaryan ja Aubameyang siirtyvät Gunnersin riveihin.

”Sinun täytyy peluuttaa heitä kaikkia, koska jos he siirtyvät joukkueeseen, he tulevat sinne pelaamaan, Campbell sanoi.

”Voit peluuttaa heitä kaikkia, mutta sinun on organisoitava neljän puolustuslinja ja keskikenttä puolustamaan. Tarvitset siihen maailmanluokan pelaajia.

”Tarvitset maailmanluokan keskuspuolustajia ja maailmanluokan puolustavan keskikenttäpelaajan, jotta voisimme hyötyä näistä maailmanluokan hyökkäävistä pelaajista.

Arsenal on yhdistetty huhuissa West Bromwichin keskuspuolustaja Jonny Evanssiin, mutta myös Manchester City on pelaajan kintereillä. Tammikuussa Arsenal on hankkinut Kreikan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepuolustajan Konstantinos Mavropanoksen riveihinsä.