Advertisement

Entisen tottenham-pelaajan mukaan Tottenham ei sama joukkue ilman Kanea

Tottenhamissakin pelannut ranskalaispuolustaja Sebastian Bassong uskoo, ettei Tottenham ole ilman Harry Kanea sama joukkue kun englantilaisen pelatessa. Tottenham ei entisen palaajansa mukaan ole kuitenkaan puhtaasti yhden miehen joukkue.

Kane jätti maajoukkueen pelit Saksaa ja Brasiliaa vastaan väliin, sillä pelaaja on kärsinyt lievistä loukkaantumisista. Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on kuitenkin vakuuttanut englantilaisen olevan kunnossa tärkeässä Pohjois-Lontoon derbyssä Arsenalia vastaan Emiratesilla ensi lauantaina.

Bassongin mukaan Kane voi loistaa vain siitä syystä, että on loistavien joukkuekavereiden ympäröimä.

”On hyvin tärkeää, että hän pystyy pelaamaan Arsenalia vastaan. Hän on heidän tärkein hyökkääjä. Hän on heidän maalintekijänsä ja vähän niinkuin Tottenhamin talismaani.” Bassong kertoo Premier League Dailylle.

Kane on tehnyt kuusi maalia Tottenhamille edellisessä viidessä Arsenalia vastaan pelatussa ottelussa.

”Hän on tärkeä etenkin derbyn tapaisessa ottelussa, sillä hän on seuran kasvatti. Hän syttyy tällaisiin otteluihin ja muut saavat hänestä lisää voimaa.”

”Tottenham ei ole ilman Kanea sama joukkue, mutta se ei tee Tottenhamista yhden miehen joukkuetta. Hän on kuitenkin iso osa joukkuetta.”

”Jotta Kane voi tehdä niin paljon maaleja kun hän tekee, hän tarvitsee joukkuetovereidensa apua. Hyökkäävät pelaajat auttavat sinua voittamaan otteluita, sillä he tekevät yleensä maalit.”