Advertisement

Espanjalaisen jalkapallotoimittajan mukaan Arsenal hankkimassa supervahvistuksen Bundesliigasta

Arsenal on menettämässä chileläisen maalintekijänsä Alexis Sanchezin, jonka uskotaan olevan tällä hetkellä vahvasti matkalla Manchester Unitediin. Manchester City oli pitkään pelaajan kintereillä, mutta Sanchezin agentin lisävaatimukset ovat kääntäneet edun Unitedin puolelle.

Espanjalaisen jalkapalloasiantuntijan ja toimittajan Guillem Balaguen mukaan Arsenal ei olisi kuitenkaan lyömässä kirvestä kaivoon maailmantähden mitat täyttävän paikkaajan suhteen. Balague uskoo vahvasti  Arsenalin olevan hankkimassa Dortmundissa sivuraiteille ajautuneen Pierre-Emerick Aubameyangin joukkueeseensa tammikuussa. Arsenal olisi valmis arvioiden mukaan tarjoamaan pelaajasta noin 54 miljoonaa puntaa ja he ovat hyvin toiveikkaita, että Dortmund olisi valmis hyväksymään tarjouksen.

Aubameyang ei ollut mukana Dortmundin viimeisessä ottelussa Wolfsburgia vastaan kurinpidollisista syistä. Dormundin managerin Peter Strogerin mukaan pelaaja jätti väliin joukkueen ottelupalaverin ja tästä syystä ei ollut mukana kokoonpanossa.

”Arsenal haluaisi julkaista muutaman vahvistuksen seuraavien päivän aikana”, Sky Sportsille töitä tekevä Balague kertoi.

”Aubameyang on yksi, jonka hankinnan he haluavat viimeistellä ja julkistaa.”

Aubameyang on tehnyt Dortmundille kuluvalla kaudella 23 ottelussa 21 maalia.

Arsenal on vahvasti myös Ranskan liigassa pelaavan Bordeauxin pelaajan Malcomin perässä. 20-vuotias brasilialainen kustantaisi pohjois-lontoolaisille arviolta 45 miljoonalla punnalla.