Advertisement

Eurooppa-liigan pudotuspeleihin selvinneet joukkueet selvillä – Valioliigasta mukana vain yksi

Kaikki Eurooppa-liigan 32 jatkopeleihin selvinnyttä joukkuetta ovat nyt selvillä. Mestarien liigasta putosi kahdeksan erittäin mielenkiintoista joukkuetta. Jatkossa mukana on vain yksi Valioliiga joukkue, kun Arsenal selvitti tiensä jatkoon lohkovoittajana omasta lohkostaan. Evertonilla ei tänä vuonna ollut asiaa jatkoon. Se onnistui voittamaan vain yhden pelin ja pelaamaan toisen tasan alkulohkossaan. Tällä suorituksella irtosi kovassa lohkossa kolmas sija, vain kahden ensimmäisen mennessä jatkoon.

Otteluparit arvotaan ensi maanantaina 11.12. klo 14.00. Joukkueet on jaettu kahteen arvontakoriin. Ensimmäisessä korissa ovat sijoitetut joukkueet ja toisessa sijoittamattomat joukkueet.

Sijoitettujen korista löytyvät seuraavat joukkueet. * Joukkueen perässä tarkoittaa joukkueen saapumista jatkopeleihin Mestarien liigasta.

AC Milan (ITA), Arsenal (ENG), Atalanta (ITA), Athletic Club (ESP), Atletico Madrid * (ESP), Braga (POR), TsSKA Moskova * (RUS), Dinamo Kiova (UKR), Lazio (ITA), Leipzig RB * (GER), Lokomotiv Moskova (RUS), Plzen (CZE), Salzburg (AUT), Sporting CP * (POR), Villareal (ESP), Zenit Pietari (RUS).

Sijoittamattomien joukkueiden korista löytyvät puolestaan seuraavat joukkueet:

AEK Ateena (GRE), Astana (KAZ), Celtic * (SCO), Crvena Zvezda (SRB), Dortmund * (GER), FCSB (ROU), FC Kööpenhamina (DEN), Ludogorets (BUL), Lyon (FRA), Marseille (FRA), Napoli * (ITA), Nice (FRA), Östersund (SWE), Partizan (SRB), Real Sociedad (ESP), Spartak Moskova * (RUS).

Arsenalilla on mahdollisuus saada vastaansa muun muassa Napoli tai Dortmund. Nämä ovat joukkueet, jotka se varmasti haluaa välttää vielä tässä vaiheessa. Varsinaiset jatkopelit alkavat 15.2.2018.