Advertisement

FA Cupin 5.kierroksen otteluparit arvottu – Chelsealla loistava arpaonni

Maanantai-iltana arvottiin FA Cupin 5.kierroksen otteluparit.

Kaikki 16 parhaan joukkoon selvinneet joukkueet eivät ole vielä tiedossa, sillä osa viime viikonlopun kamppailuista päättyi tasapeliin eli edessä on uusintaottelu.

Viikonloppuna pelatulla neljännellä kierroksella nähtiin muutamia yllätyksiä, kun West Bromwich onnistui nujertamaan Liverpoolin Anfieldilla ja Ykkösliigassa pelaava Wigan voitti kotikentällään West Hamin. Kakkosliigassa pelaava Newport oli venyä jättiyllätykseen kotikentällään Tottenhamia vastaan, mutta Harry Kanen tekemä tasoitusmaali ottelun loppuhetkillä vei otteluparin uusintaotteluun.

Arvonta oli valioliigajoukkueille suotuisa, sillä toistaiseksi vain yhdessä otteluparissa kohtaavat ylimmän sarjatason joukkueet, mutta mikäli Huddersfield voittaa oman uusintaottelunsa pareja on kaksi.

Paras arpaonni oli Chelsealla joka sai kotiotteluunsa vastaansa Mestaruussarjassa rämpivän Hullin. Manchester City puolestaan matkustaa kovavireisen Wiganin vieraaksi ja Manchester United kohtaa vieraskentällä joko Huddersfieldin tai Birminghamin.

Viidennen kierroksen pelipäivät ovat 17-18.helmikuuta.

FA Cup 5.kierroksen otteluparit:

Sheffield Wednesday – Notts County/Swansea

West Bromwich – Southampton

Chelsea – Hull

Leicester – Sheffield United

Huddersfield/Birmingham – Manchester United

Millwall/Rochdale – Newport/Tottenham

Brighton – Coventry

Wigan – Manchester City