Advertisement

Giroud tukee kung-fu potkukohun keskellä rypevää Evraa

Ranskan maajoukkueen ja Arsenalin hyökkääjä Olivier Giroud on ilmaissut tukensa maamiehelleen Patrice Evralle. Evra sai potkut seurastaan Marseillesta, kun hän kävi potkaisemassa pelaajaa solvannutta kannattajaa. UEFA langetti tapauksesta Evralle kilpailukiellon kaikissa UEFA:n alaisissa sarjoissa kesäkuuhun 2018 saakka.

Giroud kertoo kirjoittaneensa Evralle kirjeen, jossa hän uskoo ja toivoo Evran nousevan takaisin huipulle kilpailukieltonsa jälkeen.

”Kirjoitin hänelle kirjeen, jossa osoitin tukeni hänelle. Meillä oli viisi hyvää vuotta yhdessä maajoukkueessa ja hän on aina ollut joukkueessa todellinen johtaja. On vaikea puhua siitä mitä hän teki, mutta kyseessä oli vaistomainen reaktio. Pelaajat pelaavat tunteella. En myöskään ymmärrä, miten kannattajat voivat päästä niin lähelle kenttää.” Giroud kertoo.

”Hän on voittanut useita mestaruuksia ja hän on hieno pelaaja. Toivon hänen toipuvan tapahtuneesta, jotta voi päättää uransa ansaitsemallaan tavalla.”

Myös maajoukkueen managerina toimiva Didier Deschamps on tukenut entistä maajoukkuepelaajaansa.

”Rangaistus, jonka hän sai oli kova. En ole täällä kuitenkaan kritisoimassa rangaistusta.” Deschamps kertoi toimittajille.

”Jos haluan olla yhteydessä Evraan, teen niin suoraan. En anna täällä mitään viestiä hänelle. Tilanne on joka tapauksessa hankala, enkä toivoisi kenellekkään vastaavaa.” Deschamps jatkaa.

Evra pelasi loistavan uran Valioliigassa pelaavassa Manchester Unitedissa, pelaten seurassa kahdeksan loistavaa kautta, johon mahtui useita pokaaleita eri kilpailuista. Pelaaja siirtyi Unitedista kaudeksi 2014-15 Italian suurseuraan Juventukseen, jossa hän pelasi kolmen kauden ajan. Kesällä Evra siirtyi kotimaahansa ja Marseilleen, jossa kohu lopulta tapahtui. Evralla on myös takanaan 81 maaottelua.