Huddersfield uskomattomaan kotivoittoon Manchester Unitedia vastaan

Huddersfield sai vieraakseen Valioliigassa ilman tappioita toistaiseksi pelanneen Manchester Unitedin. Kovinkaan moni ei uskonut, että kotijoukkueella olisi ottelussa ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia. Huddersfield kuitenkin näytti, ettei se välitä moisista, vaan otti ensimmäisen voittonsa Unitedista yli 50 vuoteen.

Ennen ottelua United oli päästänyt vain kaksi maalia kuluvalla kaudella Valioliigassa. Sen puolustusta pidettiin tällä hetkellä sarjan parhaana. Kotijoukkue onnistui kuitenkin murtamaan Unitedin puolustuksen ensimmäisellä puoliajalla kahdesti. Aaron Mooy riisti keskialueella pallon helposti Juan Matalta ja syötti pallon Tom Incelle joka laukoi päin David De Geaa. Mooy oli itse irtopallossa ja vei isännät ensin 1-0 johtoon. Viisi minuuttia myöhemmin Huddersfieldin maalivahti Jonas Lössl avasi käsistään pitkän avauksen ja Unitedin ruotsalainen puolustaja Victor Lindelöf hölmöili ja puski ohi pallosta. Tämän johdosta Depoitre pääsi nokikkain De Gean kanssa ja vei isännät jo 2-0 johtoon.

Toisella puoliajalla Marcus Rashford sai kavennettua ottelun lukemiin 2-1, mutta tämän lähemmäksi United ei enää päässyt. United ei ollut edes kovin lähellä toisen maalintekoa. Jopa Huddersfieldin kolmas maalikin saattoi olla lähempänä toteutua.

Ottelun jälkeen Unitedin manageri Jose Mourinho kertoi rehellisesti mistä ottelussa oli kyse.

”Huddersfield ansaitsi voittonsa. He halusivat enemmän, olivat aggressiivisempia ja olivat parempia kuin me. Kun parempi joukkue voittaa, minulla ei ole siihen mitään sanottavaa” Mourinho analysoi.