Advertisement

Hughes uskoo olevansa edelleen paras mies Stoken manageriksi

Stoke hävisi karvaasti kotonaan Newcastlelle 0-1. Tulos sysäsi Stokea yhä syvemmälle ahdinkoon ja keskikastin tuntumaan povattu seura on ajautunut vääjäämättä mukaan putoamiskamppailuun. Tällä hetkellä joukkue on 16. sijalla Valioliigassa. Ero putoamisviivaan on vain kaksi pistettä ja Stoke on pelannut yhden pelin enemmän. West Ham on pelannut vastaavasti peräti kaksi ottelua vähemmän kuin Stoke ja West Ham on juuri ensimmäinen putoamisviivan alapuolella oleva joukkue.

Stoken manageri Mark Hughes on edelleen vakuuttunut siitä, että hän on oikea mies seuran manageriksi.

”Kuka muu tulisi muka tilalleni?”

”Perustuen tämän joukkueen pelaajien tuntemiseen ja kehitykseen, joka seuralla on minun aikanani ollut, olen edelleen paras mies tehtävään.”

”Pelaajat ovat turhautuneita ja pettyneitä. Se on seurausta korkeasta vaatimustasosta, jonka olen asettanut täällä.”

Stoken pelit ovat menneet viime aikoina erittäin heikosti. Se on voittanut viimeisestä seitsemästä kohtaamisesta vain yhden ja toisen se on pelannut tasan. Tappiota sillä on peräti viisi, joista kaksi ovat tulleet Newcastlen ja West Hamin kaltaisia joukkueita vastaan, jotka sen olisi ehdottomasti voitettava. Muutoksia on tapahduttava Stokessa hyvin pian. Tapahtui se sitten juuri avautuneilla pelaajasiirtomarkkinoilla taikka vaihtamalla manageria, mutta nykyisellä tahdilla seura ei tule Valioliigassa kauden päätteeksi pysymään.