Advertisement

Hyökkääjälegenda tarjosi Moratalle vinkkejään: ”Hän ei näytä tarvitsevan niitä”

Illan Mestarien liigan kamppailu Atletico Madridin ja Chelsean välillä tarjoaa useita mielenkiintoisia kohtaamisia pelaajien ja entisten työnantajien välillä. Yksi puhutuimmista tapahtuu Diego Costan ja Antonio Conten välillä. Costan siirto Atletico Madridiin julkistettiin vihdoin ja vaikka mies saakin Atleticoa edustaa vasta tammikuussa, hän lupasi kohdata entisen valmentajansa pelaajatunnelissa ennen ottelua.

Atletico Madridin kokenut hyökkääjä Fernando Torres on yksi entisen seuransa kohtaavista. Espanjalainen ei ole edustanut Chelseaa kolmeen vuoteen, mutta muistanee ajan siellä silti lämmöllä. Hänen seurajoukkueuransa suurin saavutus, Mestarien liigan voitto, saavutettiin Chelsean väreissä 2012.

Chelsean uusin ykköshyökkääjä on Torresin maanmies Alvaro Morata. Kun Moratan siirto Chelseaan kesällä alkoi näyttää varmalta, Torres otti heti yhteyttä nuorukaiseen.

”Puhuin hänelle ennen kuin hän liittyi Chelseaan ja sanoin olevani aina puhelimen päässä jos hän tarvitsee yhtään neuvoja tai jos voin auttaa häntä”, Torres sanoi The Mirrorin mukaan. ”Kun katson hänen alkuaan siellä ei näytä siltä että hän tarvitsee minkäänlaisia neuvoja – hän pelaa jo hyvin ja tekee maaleja. Chelsealla on yksi Euroopan parhaista hyökkääjistä ja olen varma että hän tulee voittamaan pokaaleja heidän kanssaan.”

Chelsea voitti ensimmäisessä Mestarien liigan ottelussaan azerbaidzhanilaisen Qarabagin 6-0. Atletico Madrid on siis kilpailun ensimmäinen kunnon testi, mutta Torres tietää Chelsean vaarallisuuden.

”Pelit Chelseaa vastaan eivät tule olemaan helppoja – sille on syynsä miksi he ovat Englannin mestareita. He tulevat olemaan yksi joukkueista joka uskoo pystyvänsä voittamaan koko kilpailun tällä kaudella. Kaikki Englannin joukkueet näyttävät vahvoilta tänä vuonna. Heillä kaikilla on laatupelaajia ja varmasti myös uskoa itseensä.”