Advertisement

Italia nimennyt ehdokkaat uudeksi managerikseen – Conte mukana listalla

Italian jalkapallomaajoukkue koki katastrofaalisen karsiutumisen ensi kesän Venäjän MM-kisoista ensi kertaa 60 vuoteen. Karsiutuminen tiesi maan managerin Gian Piero Venturan eroa tehtävästään. Italian jalkapalloliitto on nimennyt viisi ehdokasta uudeksi managerikseen. Listalla on toinen toistaan pätevämpiä käskijöitä, joista varmasti kuka tahansa onnistuisi tehtävässään edeltäjäänsä paremmin.

Italian jalkapalloliiton presidentti Carlo Taveccio kertoi ehdokkaista Le Lenelle.

”Allegri tai Mancini? Lämpenee. Conte? Polttaa.” Taveccio kertoo liiton suosikeista uudeksi manageriksi.

”Etsimme parasta mahdollista valmentajaa. Jokaisella on kesäkuuhun asti sitoumuksia nykyisten sopimustensa puolesta. Kun pääsemme kesäkuuhun, katsomme ketä heistä on vapaana. Nämä managerit ovat Angelotti, Conte, Allegri, Ranieri ja Mancini.”

Taveccion mielestä löytyi useitakin syitä Italian karsiutumiseen.

”Romahdus oli ensinnäkin tekninen. Joukkue harjoitteli väärin.”

”Tämän lisäksi ihmettelin, miksi Lorenzo Insigne ei päässyt pelaamaan. Kerroin siitä henkilöstölle, en managerille. Sääntöjen mukaan en saa puuttua valmennukseen.”

”Minun täytyy tiedostaa tämä. Valitsin valmentajan. On kulunut neljä päivää ilman kunnon unia. Herään jatkuvasti.” Taveccio jatkaa.

Ruotsi kaatoi Italian MM-kilpailuiden karsintojen pudotuspelivaiheessa yhteismaalein 1-0. Ruotsi voitti kotonaan 1-0 ja onnistui puolustamaan maalin voittoaan San Sirolla pelaten 0-0 tasapelin. Ruotsi ei ollut kovin hanakka hyökkäämään ottelussa, mutta kurinalaisella puolustuksella he saivat pidettyä Italian pois kunnon maalintekopaikoilta.