Advertisement

Jamie Vardy kertoo Drinkwaterin haluavan yhä pelata maalleen

Maajoukkuetauon alkupuolella yhdeksi puheenaiheeksi Englannissa nousi Chelsea-pelaaja Danny Drinkwaterin kieltäytyminen maajoukkuekutsusta. Pelaajan päätöstä pidettiin joissain piireissä merkkinä siitä, ettei pelaajaa kiinnosta pelata maalleen. Pelaaja itse oli kertonut kieltäytymisen syyksi loukkaantumisesta johtuneen vähäisen peliajan seurajoukkueessaan.

Englannin manageri Gaterth Southgate oli hyvin ymmärtäväinen pelaajaan tilanteesta.

”Mikäli Danny on sitä mieltä, ettei hän ole vielä valmis, voin ymmärtää sen hyvin hänen pelaamiensa peliminuuttien johdosta. Hän ei pelannut paljoa myöskään viime kauden loppupuolella Leicesterissä.” Southgate kertoo.

Drinkwaterin entinen seurakaveri, Leicesterin Jamie Vardy kertoo Drinkwaterin olevan kiinnostunut maajoukkuetehtävistä jatkossa.

”Hänellä on ollut hieman haasteita päästä takaisin pelikuntoon.” Vardy kertoo.

”Hän on ollut loukkaantuneena ja tarvitsee peliminuutteja päästäkseen takaisin ottelukuntoon. Viime viikot Chelseassa ovat olleet hyvä alku ja nyt hänen täytyy jatkaa siitä eteenpäin.”

”Hän ehdottomasti haluaa yhä pelata maalleen.” hyökkääjä jatkaa.

Englannilla on erittäin vahva tilanne keskikentällä, mutta Drinkwater oli viime kaudella maan yksi parhaista, ellei paras puolustava keskikenttäpelaaja. Pelaajalle on varmasti tarvetta Southgaten joukkueessa ensi kesän mm-kilpailuissa Venäjällä. Tällä kaudella englantilainen on pelannut vain 22 minuuttia Valioliigassa Chelsean paidassa, jonne hän siirtyi kesällä Leicesteristä lähes 38 miljoonan euron kaupassa.