Advertisement

Jättääkö Mignolet Liverpoolin? – kyllästynyt Jurgen Kloppin maalivahtikikkailuun

Liverpoolin maalivahti Simon Mignolet on ilmaissut tyytymättömyytensä päävalmentajana toimivan Jurgen Kloppin maalivahtikikkailuun.

Liverpoolissa on ollut jo pidemmän aikaa varsin erikoinen tilanne maalivahtien osalta, sillä torjuntavastuu on vaihdellut Mignoletin ja Loris Kariuksen välillä erittäin tiuhaan.

Mignolet kertoi kotimaansa Belgian Sporza-sivustolle olevansa tyytymätön nykyiseen tilanteeseen. Mignolet kertoo puhuneensa Kloppin kanssa tilanteesta.

”Vuoden alun Burnley-pelin jälkeen keskustelin Kloppin kanssa. Joulun aikaan olimme taas vaihtaneet aloittavaa maalivahtia, ja minusta tuntui ettei tilanne ollut ihan terve maalivahtien näkökulmasta.

Mignolet seurasi myös sunnuntain Manchester City -ottelua vaihtopenkin puolelta.

”En tietenkään ollut iloinen siitä päätöksestä. Mitään riitoja ei ole kuitenkaan ollut Kloppin kanssa.

Mignoletin mukaan Klopp kertoi hänelle henkilökohtaisesti, että Karius on seuran ykkösvahti.

”Klopp kertoi sen minulle rehellisesti ja henkilökohtaisesti. En tietenkään ole tyytyväinen, mutta minun on kunnioitettava valmentajan päätöstä. Kaiken sen jälkeen, mitä tällä kaudella on tapahtunut, tiedän asemani. Tilanne on selkiytynyt, Mignolet sanoi.

Oudon tilanteesta tekee myös se, että belgialaismaalivahti on toiminut Liverpoolin kapteenina kolmesti tällä kaudella.

”Koska tilanne alkoi mennä erittäin oudoksi, pyysin Kloppilta selitystä Burnley-ottelun jälkeen.

Tyytymättömyys paistaa läpi Mignoletin vastauksista. Se herättää spekulaatiot siitä, olisiko Mignolet kenties vaihtamassa maisemaa?

”Yritän aina pysyä rauhallisena. Olen jo kasvanut vahvemmaksi, mitä tulee näihin tilanteisiin. Mutta tietenkin minun on ajateltava myös tulevaisuuttani. Tällä hetkellä voin vain keskittyä harjoituksiin ja tehdä parhaani. Täytän kesällä 30 vuotta, ja MM-kisat ovat tulossa. Näin ei voi jatkua kovin kauan, se on selvä. En voi sanoa asiasta sen enempää, Mignolet sanoi.