Advertisement

Jose Mourinho kiistää välirikot Mkhitaryanin kanssa

Manchester Unitedissa hyvän alkukauden pelannut Henrikh Mkhitaryan jäi viime metreillä pois Newcastlea vastaan pelattavasta ottelusta. Monet ehtivät epäillä, että poisjäännin syy oli ollut pelaajan sekä managerin välien rikkoutuminen. Mourinho vakuuttaa, että mistään vastaavasta ei todellakaan ole kyse, vaan syy oli puhtaasti vireeseen perustuva.

Paul Pogban, Marouane Fellainin sekä Zlatan Ibrahimovicin paluu kokoonpanoon pakotti Mourinhon tekemään päätöksen, jonka johdosta armenialainen joutui katsomaan ottelun sivusta. Tällä hetkellä keskuspuolustajia lukuun ottamatta kilpailu peliajasta on Unitedissa kovaa ja ilman loukkaantumisia se tulee myös jatkumaan kovana.

”Tarina on sama kuin aina. Ilman loukkaantumisia joillekin pelipaikoille on paljon vaihtoehtoja.” Mourinho kertoo keskiviikon Mestarien liigan ottelun lehdistötilaisuudessa.

”Mikhi ei pelannut koska meillä oli paljon vaihtoehtoja tuohon otteluun. Päätin peluuttaa Marcus Rashfordia sekä Anthony Martialia samanaikaisesti.”

”Tilanne on erittäin helppo. Ennen kuin kansainväliset säännöt muuttuvat, kentällä voi olla kerrallaan vain 11 pelaajaa.” Mourinho jatkaa.

Mourinho ei ottanut vielä kantaa, pelaako armenialainen avauskokoonpanossa illan ottelussa FC Baselia vastaan. Portugalilainen on tunnettu pelaajien kierrättämisestä aina kun se on mahdollista, joten hyvin suurella todennäköisyydellä Mkhitaryan nähdään Unitedin kokoonpanossa illalla vähintään vaihtopenkillä.