Advertisement

Kane haluaisi olla vain yhden seuran mies

Tottenhamin tähtipelaaja Harry Kane on edustanut koko aikuisuransa Tottenhamia. Uransa alkupuolella pelaaja tosin vietti muutamia kausia lainalla Tottenhamista. Kanea ollaan oltu vahvasti viemässä muun muassa Real Madridiin. Englantilainen itse on kertonut pitävänsä ajatuksesta, jossa hän pelaisi uransa loppuun saakka Tottenhamissa. Seurauskollisuus on tätä nykyä hyvin harvinaista ja mikäli Kane päättäisi näin toimia, se on ehdottomasti kunnioitettava idea.

”Haluaisin olla yhden seuran mies. Siihen tietenkin vaikuttaa se, miten seura kehittyy, keitä seurassa toimii managereina ja niin edelleen” Kane kertoo Daily Mirrorille. 

Jokaisella kaudella teen kovasti töitä kehittyäkseni. En ajattele kovin pitkälle tulevaisuuteen, koska tulevaisuutta ei voi hallita. Haluan vain kehittyä pelaajana ja siihen voin itse vaikuttaa.”

”Meillä on uskomaton harjoituskeskus ja hieno uusi stadion tulossa. Manageri on mahtava ja meillä on nuori ja hyvä joukkue.”

”Olen aina sanonut, ettei jalkapallossa voi koskaan tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Tämä on minun kotini ja haluan voittaa asioita täällä.” Kane jatkaa.

Kane on ollut loistavassa vireessä myös kuluvalla kaudella. Hän on tehnyt 15 ottelussa 15 maalia ja on jo kolme edellistä kautta onnistunut tekemään yli 20 maalia kaudessa. Tämä on todella loistava saavutus nykyjalkapalloilussa.

Kane on joukkueelleen elintärkeä pelaaja. Niin tärkeä, että jopa Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on maininnut Tottenhamin Kane-joukkueena. Tämä ei miellyttänyt Tottenhamin manageria Mauricia Pochettinoa, mutta kertoo hyvin paljon siitä, millaisena pelaaja Kane ulkopuolisen silmin nähdään.