Advertisement

Klopp kyseenalaistaa jälleen tuomarin toimet 0-0 tasapelissä

Liverpool pelasi jälleen turhauttavan tasapelin kotonaan Valioliigassa eilen illalla. Tasapeli on jo toinen putkeen kotikentällä Anfieldillä, kun viime sunnuntain Merseysiden derby päättyi 1-1 tasatulokseen. Tuolloin Liverpoolin manageri Jürgen Klopp antoi tuomareille runsaasti kritiikkiä Evertonin saamasta rangaistuspotkusta, jolla joukkue tasoitti ottelun. Tälläkin kertaa Klopp kyseenalaistaa tuomarin lisäajalla tekemän päätöksen, jolla Liverpoolin tekemä maali hylättiin.

Tuomari katsoi Dominic Solanken pelanneen palloa tahallaan kädellään ja hylkäsi miehen tekemän maalin.

”Pallo kimpoili kahdesti ja en ole edelleenkään varma, että kyseessä oli käsivirhe. Pojilla on massiiviset rintalihakset, joten on täysin mahdollista hänen pelanneen palloa rinnallaan”, manageri kertoi oman näkemyksensä tilanteesta Sky Sportsille.

”Jos kyseessä oli käsivirhe, se ei ollut tahallinen. Niin vain tapahtui. Joten linjamies varmasti ajatteli näkevänsä tilanteen 100-prosenttisesti oikein.”

”On varmasti useita, joiden mielestä ratkaisu oli oikea. Sitten on toisia, jotka ovat asiasta eri mieltä. Emme saa tilannetta enää takaisin, joten emme voi muuttaa tilannetta. Tällaisessa ottelussa tarvitaan hieman onnea, jota meillä ei ollut.”

Kloppin kannattaisi ehkä mahdollisia tuomarivirheitä enemmän katsoa peiliin sekä keskittyä oman joukkueen tekemisiin. Evertonia vastaan Liverpoolin olisi pitänyt voittaa ottelu useammallakin maalilla. Eilisessä ottelussa joukkue ei aivan samalla tavalla päässyt hyviin maalintekotilanteisiin, mutta sen olisi silti pitänyt luomistaan paikoista onnistua maalinteossa edes kertaalleen.

Liverpoolin seuraava kohtaaminen on ensi sunnuntaina Bournemouthin vieraana. Tuosta ottelusta joukkueen on ehdottomasti kaivettava voitto keinolla millä hyvänsä.