Advertisement

Kommentti: Lucas Moura sekoittamaan Sanchez-soppaa? – tammikuun siirtoikkuna yksi kaikkien aikojen mielenkiintoisimmista

Manchester United, Arsenal, Henrikh Mkhitaryan ja Alexis Sanchez. Siinä on neljä nimeä jotka pyörivät joka päivä aamusta iltaan siirtohuhuissa, ja varmasti kaikki odottavat jonkun näköistä ratkaisua tuohon asiaan.

Viimeisimpien tietojen mukaan United saa Sanchezin, mikäli antaa vaihdossa Mkhitaryanin ja joitakin miljoonia puntia päälle. Tuo olisi Unitedilta erittäin huono diili. Pelkkä päittäin vaihto tai 25-35 miljoonan punnan siirtokorvaus chileläisestä olisivat ainoat järkevät ratkaisut Unitedille, muuten Arsenal on voittaja tuossa kaupassa.

Seuroilla saattaa olla asioista jo selvyys, mutta julkaisua pantataan. Se antaa medialle mahdollisuuden heittää ilmoille uusia, ja taas uusia huhuja.

Myös Lucas Mouran kommentit sekoittivat ainakin jotenkin pakkaa. Manchester Unitedin kerrottiin olleen kiinnostuneita PSG:n brassilaiturista ennen Sanchezia. Moura kertoi sunnuntain Nantes-pelin jälkeen olevansa lähtökuopissa.

”Tuntuu siltä, että tarinani PSG:ssä olisi valitettavasti tulossa loppuun, Lucas kommentoi.

Moura lisäsi, että jääminen pariisilaisseuraan olisi erittäin vaikeaa. Sen jälkeen häneltä kysyttiin Valioliigasta.

”Englantilainen jalkapallo miellyttää minua paljon.

Lucasin kommenteista päätellen miehen tie vie Valioliigaan, mutta minne? Jos, ja kun Sanchez siirtyy Unitediin, ei Jose Mourinholla ole enää tarvetta hankkia Lucasia.

Lucasin todennäköisin osoite Englannissa olisikin kenties Arsenal, joka myi Lucasin kanssa samaa pelipaikkaa pelaavan Theo Walcottin Evertoniin.

Tosin Arsenal ei ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta brassilaiturista, vaan on kääntänyt katseensa ehkä jopa hieman yllättäen kärkipelaaja Pierre-Emerick Aubameyangiin ja Bordeauxissa pelaavaan brassihyökkääjä Malcomiin.

Tammikuun siirtoikkuna on puolivälissä, ja jo nyt voidaan todeta, että tämä on yksi kaikkien aikojen mielenkiintoisimmista talven siirtoikkunoista. Mitä vain voi vielä tapahtua. Elämme jännittäviä aikoja.