Kriisiseuralle tärkeä voitto lisäajalla

Crystal Palace on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä Valioliigassa. Eilen joukkue venyi kuitenkin lisäajalla tärkeään 2-1 kotivoittoon toisesta kautensa hieman alakanttiin pelanneesta Stokesta. Voitto on Palacelle vasta kauden toinen. Ensimmäinen tuli niin ikään kotona Chelseaa vastaan samoin 2-1 numeroin. Voitto antaa Palacelle mahdollisuuden rakentaa kauttaan uudessa valossa, sillä putoamisviiva on enää kolmen pisteen päässä.

Vierailijat menivät ottelussa toisella puoliajalla 0-1 johtoon sveitsiläispatukka Xherdan Shaqirin maalilla. Ruben Loftus-Cheek toi kotijoukkueen kuitenkin tasoihin vain kolme minuuttia vierailijoiden johto-osumasta. Lisäajalla Mamadou Sakho räjäytti Selhurst Parkin yleisön riemuun. Voitto oli erittäin tärkeä kotijoukkueelle, jonka peliesitykset ovat olleet ajoittan erittäin lupaavia. Lopullinen tulos on jäänyt usein kuitenkin saavuttamatta.

Kotijoukkueen manageri Roy Hodgson oli syystäkin iloinen joukkueensa esityksestä. Hän antoi kuitenkin kunniaa myös vierailijoiden maalintekijälle.

”Emme mielestäni ansainneet joutua tappiolle, mutta Shaqiri taikoi maalin tavalla, johon vain hän pystyy.” Hodgson kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

”Olemme todella iloisia ja toivon näiden pisteiden auttavan meidän rakentamaan jatkoa.”

Vierasjoukkueen manageri Mark Hughes oli puolestaan sitä mieltä, että Shaqirin maalilla hänen joukkueensa olisi ansainnut ottelusta vähintään pisteen. Hughesin oma tilanne seurassa alkaa käymään pikkuhiljaa haastavaksi, sillä Stoke on vääjäämättä ajautumassa mukaan putoamistaisteluun. Stoke on putoajan paikalta turvassa tällä hetkellä vain kolmen pisteen turvin. Tilanteen johdosta myös Hughesin työpaikka saattaa olla vähitellen vaarassa.