Advertisement

Lacazette saatetaan myydä kesällä – Uskoo Emmanuel Petit

Arsenal hankki kesällä Lyonista hyökkäykseensä lisävoimaa Alexandre Lacazettesta. Tuolloinen seuran ennätyshankinta maksoi Arsenalille 46 miljoonaa puntaa. Tammikuussa Arsenal rikkoi jälleen tuon ennätyksen tuoden seuraan Lacazetten pelipaikalle Pierre-Emerick Aubameyangin, jonka kanssa ranskalainen joutuu jatkossa taistelemaan peliajasta.

Arsenalin entinen pelaaja Emmanuel Petit pitää Aubameyangin hankintaa Lacazetten kannalta huonona asiana, joka voi pahimmillaan tarkoittaa sitä, että Arsenal tulisi luopumaan ranskalaisesta ensi kesänä.

Lacazetten alku seurassa oli erinomainen ja ranskalainen onnistui maalinteossa kahdeksan kertaa joulukuun alkuun mennessä. Viimeisessä 12 ottelussa maaleja on tullut vain yksi, joka yhdessä Aubameyangin saapumisen kanssa tarkoittaa Petit’n mielestä, ettei Lacazette ole enää managerin Arsene Wengerin suosiossa.

”Hänen on parannettava tai ensi kesänä saattaa olla lähtö edessä. Aubameyangin hankinta kertoo, että voi olla jo liian myöhäistä hänelle”, Petit kertoi The Goalin mukaan.

”Arsene Wengerin luotto Lacazetteen on mennyt.”

”Kuuden kuukauden jälkeen hänen tilastonsa eivät ole varsinaisesti erinomaiset.”

”Auba on juuri sitä, mitä Arsenal tarvitsee.”

Petit voi olla oikeassa, mutta kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä Lacazetten nykytilanteesta ei kannata vetää. Hyvä joukkue tarvitsee kaksi huippuhyökkääjää ja Olivier Giroudin lähdön jälkeen seurasta ei Aubameyangin ja Lacazetten lisäksi tällaista löydä. Arsenal yritti myös hankkia ranskalaista usean siirtoikkunan ajan, joten todennäköisesti he eivät ole luopumassa kauan haluamastaan pelaajasta vielä näin nopeasti.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom