Advertisement

Lamelan paluu lähenee – tiistaina kokoonpanossa?

Valioliigaa pelataan tällä viikolla jo keskellä viikkoa, kun tiistaina nähdään neljä ottelua ja keskiviikkona loput kuusi ottelua. Tiistain otteluista yksi mielenkiintoisimmista pelataan Leicesterissä, jossa kotijoukkue Leicester Cityn vieraaksi matkaa Lontoosta Tottenham Hotspur.

Tottenhamin kannalta iloinen uutinen on se, että kokoonpanossa saatetaan nähdä pitkästä aikaa Erik Lamela. Argentiinalainen laitahyökkääjä on ollut yli vuoden sivussa sitkeän lonkkavamman vuoksi. Hän on pelannut Tottenhamin edustusjoukkueessa viimeksi 25. lokakuuta vuonna 2016. Reilu viikko sitten Lamela pelasi noin tunnin Tottenhamin reservijoukkueessa ja nyt hän on manageri Mauricio Pochettinon mukaan ilmoittanut olevansa valmis edustusjoukkueeseen mikäli kutsu käy.

”On hyvä uutinen, että Lamela kilpailee paikasta kokoonpanossa huomenna. Tämän päivän harjoitusten jälkeen hän sanoi tuntevansa olonsa hyväksi ja olemaan valmis siirtymään eteenpäin ja edustusjoukkueeseen jos hänet halutaan valita”, Pochettino sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Mielestäni se on hyvin tärkeää koska meillä on tulossa erittäin tiivis aikataulu.”

Myös Danny Rose on jälleen valittavana. Tammikuusta lähtien polvivamman vuoksi sivussa ollut Rose palasi jo viime kuun puolella, mutta Pochettino on toistaiseksi käyttänyt häntä säästeliäästi. Rose ei ole ollut kokoonpanossa kahdessa edellisessä Valioliiga-ottelussa. Hän pelasi kuitenkin 90 minuuttia Mestarien liigassa viime viikon tiistaina Borussia Dortmundia vastaan.

”Hän ymmärtää täydellisesti että me pidämme hänestä huolta. Hän pelasi Dortmundia vastaan mutta hänen täytyy yhä kasvattaa kuntoaan ja parantaa joka viikko”, Pochettino totesi Rosesta. ”Minun päätökseni, ei pelkästään Dannyn vaan kaikkien pelaajien kohdalla, on pitää heistä huolta. Saada heistä vaadittavan tason esitys irti joka hyödyttää myös heitä.”