Advertisement

Leicesterin pukukopissa vaisu tunnelma

Leicester päätti erottaa managerinsa Graig Shakespearen tiistaina. Leicester on vajonnut sarjataulukossa sijalle 18. Väliaikaiseksi manageriksi nostettiin Shakespearen apulaismanageri Michael Appleton.

Shakespeare tuli Leicesterin kanssa mestaruuden voittaneen Claudio Ranierin tilalle kesken viime kauden. Englantilainen onnistui kääntämään seuran kurssin tuolloin ottaen kuusi perättäistä voittoa tultuaan seuran manageriksi. Kesäkuussa Leicester teki Shakespearesta seuran vakituisen managerin, mutta erotti tämän vain neljä kuukautta tuon jälkeen heikkojen tulosten johdosta.

Appleton myöntää, että tunnelma pukukopissa on hyvin vaisu Shakespearen potkujen johdosta. Englantilainen oli joukkueen keskuudessa hyvin pidetty henkilö.

”Pelaajat olivat alkuun hyvin yllättyneitä uutisista. Juttelin pelaajien kanssa tänään ja ymmärrettävästi tunnelma on hyvin vaisu.” Appleton kertoo Sky Sportsille. 

”He menettivät juuri managerin, jota arvostivat kovasti. He pitivät Graigista hyvin paljon. Ei vain managerina, mutta myös ihmisenä.”

”Vain pari päivää sitten olin haastattelussa, jossa kerroin kuinka pidetty ja arvostettu henkilö Graig oli. Hän oli täällä pitkään eri rooleissa.” Appleton jatkaa.

Shakespearen potkut osoittavat, että seuran tavoitteet ovat korkealla. Alkukausi on sanomattakin ollut joukkueelle pettymys. Leicester käytti kesällä 60 miljoonaa puntaa uusiin hankintoihin tuoden seuraan muun muassa Kelechi Iheanachon 25 miljoonalla punnalla ja Vincent Iborran 15 miljoonalla punnalla. Molemmat ovat ison profiilin hankintoja. Leicesterillä on kuitenkin vain viisi pistettä yhdeksänteen sijaan, joten mitään ei ole vielä menetetty.